Във всяка една коалиция винаги има едно определено напрежение, но

...
Във всяка една коалиция винаги има едно определено напрежение, но
Коментари Харесай

Клати ли се коалицията? Цветанов и Дончев отговориха в парламента

Във всяка една коалиция постоянно има едно несъмнено напрежение, само че това, пък е гаранция за стабилността за структурата на днешното ръководство, което е за 4-годипен управнически мандат.  Диалогът би трябвало да бъде водещ при оценките, които се дават за обединението и за това, което се прави от днешното ръководство - това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветанов Цветанов в коментар за съдружните разтърсвания от последната седмица. 

Поводът за думите на Цветанов е изявлението на Валери Симеонов пред Би Ай Ти, че " не желае да вижда премиера " и му е афектиран за това, че отдръпнат проектът за ръководство на Пирин. 

Напрежение не, от време на време има търкания и различия и това е изцяло обикновено. Даже би било съмнително да не е по този начин, сподели пред публицисти в Народното събрание вицепремиерът Томислав Дончев.

На въпрос търканията със вицепремиера Валери Симеонов не стават ли прекомерно чести той разяснява:

„ Валери Симеонов има право на лично друго виждане от това на другите сътрудници в кабинета. Също по този начин има и правото и свободата да го показва, и той го прави. Какво неправилно има в това-така работи демокрацията. Ако въпросът е дали това слага под въпрос устоите на обединението, отговорът е не, това е оценката ми “. „ Напълно обикновено е процесът да е динамичен, да има различия, разнообразни гледни точки, от време на време спор и разнообразни визии по разнообразни тематики. Дори в границите на една политическа групировка има разнообразни визии, какво остава сред разнообразни политически сили “, съобщи Томислав Дончев.

Попитан дали вицепремиерът Валери Симеонов е изразител на лично мнение или на „ Обединени патриоти “ Дончев уточни: „ Този въпрос е най-добре да попитате него. Вкарвате ме в ролята освен на политически анализатор, само че и на поведенчески психолог, а аз не съм подобен “. „ Когато приказваме за проблема „ Пирин “ избирам да се движим по извънредно солидната устойчива линия на законосъобразността. Да гледаме какво написа в законите, да забележим документите подхождат на условията на закона, прецизно придържайки се към точката, буквата, запетайката “, сподели още вицепремиерът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР