Във всяка държава има такива служби. Друг е въпросът как

...
Във всяка държава има такива служби. Друг е въпросът как
Коментари Харесай

Томислав Дончев разкри потайната цел на атаките на Румен Радев срещу правителството

Във всяка страна има такива служби. Друг е въпросът по какъв начин те се употребяват. Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев пред Нова телевизия във връзка пътния случай с кола на НСО.

„ Аз ги употребявам когато съм на работа. Когато не съм на работа, карам всевъзможни транспортни средства самичък “, изясни той.

Вицепремиерът разяснява изявлението на президента Румен Радев и последвалата реакция на премиера Бойко Борисов .

„ Хубаво е да има здравословно напрежение сред институциите. Но когато рецензията се трансформира в повсеместна, от нея е мъчно да се извлече нещо рационално “, счита той.

От изявлението на Радев Дончев си е направил два извода – за тотална политическа злоба на президента във връзка с държавното управление и прикрито предпочитание на президента да бъде основател на „ новата тройна коалиция “.

„ Защо отнемате правото на премиера да бъде прочувствен? В политиката има и пристрастеност и страсти “, сподели той във връзка с реакцията на Бойко Борисов след изявлението на Радев.

Относно рецензиите против концепцията за основаване на нова прокурорска служба, която да има право да проверява основния прокурор, Дончев сподели: „ Аз не чух нито едно предложение по какъв начин да стане по-добре. Само недостатъци “.

„ Промяната в Конституцията не е смешка работа и би следвало да се прави постепенно “, добави той.

Вицепремиерът изясни и за какво държавното управление забрани коледните банкети за държавната администрация. Според него, в случай че тези тържества се вършат с обществени средства, това не е добра процедура. Основният мотив е да има по-малко разноски.

Дончев сподели още, че в случай че ще се купува нов държавен аероплан, той ще бъде дребен. Засега не се знае какъв брой би коствал, по тази причина не е заложен като разход.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР