Във всички случаи това е гражданска война, във всички случаи,

...
Във всички случаи това е гражданска война, във всички случаи,
Коментари Харесай

Бойко Борисов за напрежението в Русия: Това е метеж

Във всички случаи това е революция, във всички случаи, това е бунт, във всички случаи това е извънредно рисково. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява обстановката в Русия, откакто Евгений Пригожин, водачът на частната военна формация „ Вагнер “ разгласи военнен прелом в Руската федерация.

Борисов посочи за следващ път, че военните дейности са единствено на  400-500 километра от нас.

„ Въоражени, експерти, убийци, даже след свършването на войната, те няма да се върнат и да станат доктори, учители, те ще извършват поръчки. И по тази причина нашето Министерство на вътрешните работи, нашите служби би трябвало да бъдат извънредно професионални “, сподели Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подсети, че до момента в който нямаше война, страната ни е водила най-балансираната политика.

„ В момента, в който Руската федерация се трансформира в Путинов режим, ние имаме единствено едно място и то е на страната на евроатлантическата общественост. Външният министър, министъра на защитата, службите би трябвало да наблюдават процесите сега в Русия и в Украйна. “

Редовни и служебни държавни управления от първия ден на войната са изнасяли голямо количество оръжия за Украйна, а медиаторите са станали доста богати, сподели още ръководителят на ГЕРБ. Като по думите му цената им от завода до Украйна е завише на 100%.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР