"Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове. Факт

...
"Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове. Факт
Коментари Харесай

Фандъкова: Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове


"Във всички сфери предлагам съответни планове с съответни периоди. Факт е, че София се промени през последните години. Убедена съм, че хората желаят това да се случва още по-бързо. Разбира се, съм си извадила поука и от пропуските, с цел да мога да предложа решение на проблемите ". Това съобщи претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова в студиото на "Събуди се " по Нова тв.

"Качествена е смяната, която сме заложили за града със строителството на метрото. То трансформира града и дава ново качество на живот, освен тъй като е най-удобният превоз, а тъй като е най-екологичният и трансформира цялата среда. Качествена е и смяната, която ще донесе довеждащият превоз. Качествена е и смяната, която заложихме и за развиването на едно от най-тежките общински сдружения – „ Топлофикация”-София. С смяна в закона ще може да се купува газ на по-ниски цени, на по-добри условия, което да докара до понижаване на цените ", сподели още тя.

„ Заложили сме в програмата и промени за новите детски градини и детските площадки, както и във връзка с чистотата на въздуха”, добави Фандъкова.

Запитана от кого ще търси поддръжка, в случай че се стигне до възможен балотаж на изборите за кмет на София, тя отговори: „ Разбира се, ще диря поддръжка от всички жители, които желаят смяната в града да продължи ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР