Във всекидневните си срещи кандидат за кмет на НФСБ за

...
Във всекидневните си срещи кандидат за кмет на НФСБ за
Коментари Харесай

Росен Георгиев: Благоевград има нужда от промяна

Във всекидневните си срещи претендент за кмет на НФСБ за Община Благоевград дружно с претендентите за общинските съветници показва Договор, с който се задължава през мандат на ръководство на Община Благоевград в интервал 2019- 2023 година да извършва най-наболелите за Общината проблеми. На първо място да работят за икономическото развиване, което да увеличи междинна работна заплата на жителите. С голямо терзание жителите споделят, че равнището на заплатите е отчайващо ниско. Същевременно и притежатели на дребен и междинен бизнес са обезпокоени от обстоятелството, че икономическата среда, поддържаната 8 години от предходното ръководство е доста неприятна и липсва всякаква вероятност за нейното развиване.

Пред жителите на общината Росен Георгиев се ангажира посредством явен контракт, че още от първите месеци на своето ръководство ще сътвори Икономически съвет от представители на бизнеса, общината, Неправителствени организации бранша, Академичните среди, който ще изготви проект за ускорено икономическо развиване на Общината.

Ще утвърди към служба „ Заместник-кмет по икономическо развиване “ координационен център за връзка с локалния бизнес и евентуални вложители с съществени задания:

- Разработване и показване пред евентуалните вложители в България и чужбина на планове с благоприятни условия за вложения в Община Благоевград.

- План за деяние за одобряване на Община Благоевград като прелъстителен център за вложения.

Ще работи за отделяне на Общинска индустриална зона, в която по транспарантен за обществото метод ще се дават безвъзмездни терени за период от 5 години на започващи компании.

Ще вкара нова данъчна политика, ориентирана към основаване на удобна бизнес среда.

„ Лошите посочилите на Община Благоевград се дължат на некадърното ръководство и това ще бъде променено, “ – удостоверява на срещите претендентът за кмет Росен Георгиев. Ще бъде направена цялостна проверка на активността на настоящето управление и публичното обявяване на резултатите от нея. Ще правим инспекции на подписаните контракти по европроекти, санирането и планове, осъществени по предложение на Атанас Камбитов в жанр „ ремонт на ремонта “.

Ще създадем цялостна проверка, преразглеждане и усъвършенстване на работата на всички общински сдружения и компании за прекъсване на източването на публичен финансов запас.

Управлението, покрай хората – е едно от главните претенции, които слагат хората пред екипа на НФСБ, а това изцяло съответствува с програмата на претендента за кмет Росен Георгиев и претендентите за общинските съветници от листата на НФСБ.

В неделя, 20 август, Росен Георгиев ще даде курбан в с. Дъбрава, което сполучливо ръководи през последните 8 години.

Кандидатът за кмет на НФСБ взе участие в изборите с № 8 в интегралната бюлетина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР