Във всеки един дом има места, които имат специална енергия.

...
Във всеки един дом има места, които имат специална енергия.
Коментари Харесай

Никога не слагайте пари на тези места в дома си, ще станете бедни

Във всеки един дом има места, които имат специфична сила. Правилното им потребление може да донесе доста триумфи на стопанина, само че може и просто да го съсипе. Правилният избор на място за предпазване на парите може да спомогне за привличане на финансов разцвет. Тъй че е доста значимо всички да знаете няколко значими места. В идващите редове ще ви разкрием къде никога не би трябвало да държите парите си, в случай че не желаете да загубите всичките си спестявания и да си навлечете неприятен шанс. Най-важно е никога да не държите пари наоколо до входната врата. Тя е проводник на негативна сила.

Ако не спазите това предписание може да си навлечете доста материални проблеми, които да се трансфорат в постоянно срещано събитие в живота ви. Важно е да не слагате парите наоколо до течаща вода – баня или кухня. Според поверието парите ви ще отплуват като в река, без да се задържат за дълго у вас. В никакъв случай не би трябвало да съхранявате спестяванията си на място, където релаксирате или спите. То е отредено за мир, покой.. и застой. Следователно опитите да държите пари под леглото или в нощното шкафче могат единствено да повлияят отрицателно на финансовото ви състояние. Шкафовете с документи също са ужасяващ избор за предпазване на пари. В тях нормално има документи с доста негативна сила и това ще се отрази на материалното ви положение. Да не приказваме, че постоянно доста хора не помнят всред страниците на коя книга да вземем за пример са скрили пари.

Експерти предлагат да съхранявате парите си тук-там, които имат позитивна сила и провокират позитивни страсти у домакините. Най-често това може да бъде трапезарията или пък холът. Именно там членовете на фамилията най-често се събират с прелестен мотив, беседват и се смеят дружно, като основават позитивно енергийно поле към себе си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР