Във всеки дом в кухненския шкаф има дафинов лист. Но

...
Във всеки дом в кухненския шкаф има дафинов лист. Но
Коментари Харесай

Дафинов лист над леглото и на прага пази от нещастия и привлича пари

Във всеки дом в кухненския долап има дафинов лист. Но не всяка стопанка знае, че тази позната фалшификация може да почисти и укрепи силата на дома, да приближи осъществяването на мечтаното, да притегли шанс и разцвет. Предците ни са признавали освен лечебните, само че и мистичните свойства на дафиновия лист.

Бабите даже го окачат над леглото и това не е инцидентно.

Дафинов лист над леглото

Но може би най-мистериозният обред, обвързван с дафиновите листа, е окачването им над леглото. Смятало се, че този обред обезпечава отбрана от зли очи, отрицателна сила и кошмари, като в това време предизвиква изобилието. Предците ни са вярвали, че по този метод се внася естетика и добра сила в персоналното пространство, което насърчаваше чувството за мир и предотвратява реализирането на зли планове през нощта.

Някога лавровият лист, известно със своите вълшебен свойства, е бил употребявано от домакините като средство за пречистване на дома от отрицателна сила и привличане на благосъстояние и триумф. Практиката за възстановяване на финансовото богатство на фамилията включва изпържване на няколко дафинови листа в тиган и по-късно деликатно прекосяване през всяка стая с тигана - ароматните изпарения оказват помощ да се прогони отрицателната сила.

За отбрана от зли сили можете да закачите връзка дафинов лист над входната врата или дискретно да поставите няколко листа под килима на входа. Тези дейности се смятат за защитни ограничения за прогонване на злите сили и обезпечаване на съразмерен поток от позитивна сила в дома. За да отбраните дома си и всички членове на фамилията, разпръснете лаврови листа в ъглите на всички стаи. Негативната сила нормално се натрупва в ъглите, което води до спорове и заболявания.

За да се предпазите от злото око и негативността, постоянно носете със себе си лавров лист като амулет. Ако желаете позитивни промени в ориста си, разтрийте дафинов лист в дланите си и визуализирайте, че проектите ви към този момент са изпълнени. Най-важното е, че не се съмнявайте в постигането на задачите си. За да не сънувате вие или детето си неприятни сънища през нощта, поставете няколко дафинови листа под възглавницата.

За да привлечете пари, шанс и да отбраните дома, поставете 4 лаврови листа под килима пред входната врата: те би трябвало да бъдат сложени под формата на кръст, листата би трябвало да " гледат " в разнообразни направления, а стъблата да се допират. Силен амулет за отбрана на къщата и привличане на благосъстояние: 7 листа лавров лист би трябвало да бъдат вързани с алена панделка и окачени над входната врата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР