Във времето на Извънредно положение най-малкият проблем е образованието, защото

...
Във времето на Извънредно положение най-малкият проблем е образованието, защото
Коментари Харесай

Социолог: Образованието има време, здравеопазването няма

Във времето на Извънредно състояние най-малкият проблем е образованието, тъй като то има време, само че медицината не. Това сподели за „ Фокус ” социологът доцент доктор Жеко Кьосев.
По думите му като цяло просветителната система има доста огромен времеви празен ход. „ Това, че моите студенти не учат не е някаква драма, тъй като те могат да учат юни и юли месец, в които може да се учи и август месец да им бъде почивен. Тоест, това не е нещо, което да е извънредно трагично. Същото се отнася и за междинното обучение. Добре, образователната година няма да приключи на 15 или 30 юни, а ще приключи на 15 или 30 юли. Тук не виждам никаква драма. Може би за кандидат-студентската акция може да има някакви проблеми, само че и тя може да се измести ”, сподели още доцент доктор Кьосев.
Социологът уточни, че във връзка с междинното и висшето обучение няма нещо, което да е притеснително, по тази причина хората би трябвало да бъдат спокойни. „ Някои експерти даже споделят, че когато се затопли през юли и август, вирусът ще изчезне, по тази причина и тогава би било по-добре да се учи ”, означи доцент доктор Кьосев.
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР