Във времената, в които живеем, със сигурност не е лесно

...
Във времената, в които живеем, със сигурност не е лесно
Коментари Харесай

Когато животът ти се преобръща само с едно съобщение

Във времената, в които живеем, сигурно не е елементарно да се стои у дома, само че пък с помощта на интернет тази задача не е и чак толкоз сложна.

Това, че към момента има сериали, които не са наранени от ковид, също е доста добра вест. Един от тях е " Бягай " , чиято премиера е след няколко седмици, а тези дни излезе и цялостният филмов откъс.

С ненаситност обръщаме внимание на сериала, тъй като нашата фаворитка Фийби Уолър-Бридж е измежду продуцентите му. Там е и Вики Джоунс , която е виновна и за написването на сюжета.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Phoebe Waller-Bridge Source (@phoebewallerbridgesource) на Мар 22, 2020 в 5:49 PDT

А и освен поради това, тъй като историята е много забавна. Някои сътрудници даже дефинират " Бягай " като микс сред " Убивайки Ийв " и Fleabag (обожаваме и двата сериала).

От филмовия откъс и синопсиса разбираме, че Руби (Мерит Уивър) и Били (Донал Глийсън) са имали вземано давано през колежанските си години, само че оттогава са минали цели 17 години. Една спогодба сред тях обаче остава, макар времето.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex K. (@alixjekyllhyde) на Мар 7, 2020 в 2:01 PST

Един ден Руби получава известие от Били, което гласи простичкото " бягай ". Тогава тя има два избора. Единият е да го пренебрегва и да продължи живота си, а другият - да отговори на известието, да зареже всичко и да тръгне към Ню Йорк, с цел да се срещнат.

Изненадите, които " Убивайки Ийв " ни готви

Нека клоуните влязат

Звучи ни много забавно, тъй като претекстовете и на двамата сигурно ще бъдат разнообразни, а и ни гложди какво ли ще се случи.

" Бягай " е в HBO GO от 13 април
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР