Във време на задълбочаваща се криза, успяват държавите с план.

...
Във време на задълбочаваща се криза, успяват държавите с план.
Коментари Харесай

Александър Николов: Важно е да гласуваме! Да покажем, че желаем прогрес, а не предразсъдъци и куха пропаганда!

Във време на задълбочаваща се рецесия, съумяват страните с проект. Успехът е разследване от търсене на решения в стратегическа дълбочина. Увереността и смелостта, а не страха и недоверието са детайли на триумфа, най – към този момент когато наподобява, че няма път напред. Политиците би трябвало да отговорят на упованията на гласоподавателите. Това разяснява Александър Николов, лидер на листата на КП " Български напредък " в 3 МИР Варна.

" Мълчаливото болшинство години наред не намира своите водачи и опция на това е " Български Възход “. Тези избори могат да бъдат нашият Рубикон. Последните години трансфораха парламентаризма в конкуренция на партии и водачи, чиято цел е да активизират страха и омразата, с цел да получат мандат на отричащото малцинство. 

Нашата цел в тази акция е да вървим против слуховете и догатките, да покажем че можем да се обединим в прогонването на страха, да спрем опълчването. Чрез водач посочил качества на обединителна фигура, в лицето на Стефан Янев, дружно да намерим дълготрайни решения по настоящите провокации и тежкото завещание на прехода. 

По улици, площади и зали, ние от " Български напредък “ не агитираме, ние призоваваме хората, българските жители да имат религия. Вярата, че колкото и разграничено да наподобява обществото ни, колкото и опълчване и боязън да сеят политиците от екрана, през днешния ден имаме избор. И този избор е нашата мощ, нашата свободна воля. И тя не може да бъде сломена, само че може да бъде приспана от шепа самозвани водени от его и пристрастеност за еднолична власт.

Ние споделяме - дано се обединим в прогонването на страха, да покажем на хората от екрана че желаем разцвет и напредък, а не предубеждения и куха агитация.

Нужно е възобновяване на нашата стопанска система, на нашата финансова система - да я накараме да работи за всеки български жител. Ако отстояваме националните си ползи, дружно не можем да се провалим. Единствено би трябвало да ги изведем от позицията им на пленник на непознати и частни ползи във всички направления на света. Няма по какъв начин да има друга преданост, нито друга обич, оттатък любовта към родината. Всяка връзка оттатък границите й е смислена само в случай че отстоява и допуска просперитета и напредъка на българските жители. 

Нашата велика, богата и неспокойна история ни учи, че имаме благоприятни условия, само че следва да осигурим обучение и равни благоприятни условия на всички български жители, от всеки български район. Съединението прави силата не в страна общ брой от столица и провинция, а от съразмерно развити и допълващи се райони. Нашите враговете не са хората с друга бюлетина, а бедността, незнанието, неприятната витална среда и неналичието на вероятност да отгледаме и задържим децата на България. 

Вярвам, че дружно можем да сложим началото на Възхода на България на 2 октомври! ", разяснява Николов. 

Какво още показа лидерът на листата на КП " Български напредък " за Варна, вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР