Във време на социална изолация въображението е най-добрият приятел на

...
Във време на социална изолация въображението е най-добрият приятел на
Коментари Харесай

Григор Димитров: Останете вкъщи, но бъдете активни

Във време на обществена изолираност въображението е най-хубавият другар на човек. Първата ни ракета Григор Димитров прикани хората да останат дейни, като снима видео за 11teamsports, в което сподели няколко извършения.

„ Всички би трябвало да си стоим вкъщи и несъмнено не е елементарно. Не би трябвало обаче да се не помни, че да останете дейни в този момент е доста значимо “, изясни първата ни ракета.

Григор стартира със скачане на въже, а след това сподели и извършения с ластици. Тренировъчните ластици са доста ефикасни принадлежности при функционалното трениране. Те са направени от еластична материя (гума) и съпротивлението, което оказват зависи от няколко индикатора: дължина, широчина, тип на употребяваната гума, метод на приложимост.

В момента той е в Калифорния с треньора си Крис Гро, само че непрекъснато поддържа връзка със фамилията си вкъщи. Наскоро той подари респиратори за болничното заведение в родния си град Хасково, а по-късно описа и повече за самодейността. View this post on Instagram
Unter den Hashtags #StayHomeStayFit & #11TSFamily zeigen wir dir exklusiv, wie sich die Profisportler aktuell fit halten. #StayTuned @grigordimitrov

A post shared by 11teamsports.de (@11teamsports) on Apr 2, 2020 at 9:55am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР