Във време, когато уроците за грим в YouTube популяризират изкуството

...
Във време, когато уроците за грим в YouTube популяризират изкуството
Коментари Харесай

Защо френските момичета пропускат коректора

Във време, когато уроците за грим в YouTube разпространяват изкуството да залагаме на контурирането и прикриването на всевъзможни недостатъци благодарение на коректора, французойките изрично го отхвърлят. Защо?

Защото за девойките от Франция няма нищо по-красиво от жена, която се е събудила преди малко и върху лицето и косите й към момента има следи от отиващия си сън – сънени очи и коси на талази.

Френската актриса и модел Клеменс Поеси е научила някои козметични трика от майка си. “Тя не схваща функционалността на коректора. Сенките под очите могат да бъдат едно от най-прекрасните неща в човешкото лице, ” споделя Поеси.

 Защо френските девойки пропущат коректора

Клое Перин, изобретателен шеф на Perrin Paris, пък е безапелационна, че сенките прибавят дълбочина и темперамент у една жена. “Винаги съм считала, че тъмните кръгове наподобяват много сантиментални. Странно, нали? Те карат свежото лице да наподобява забавно. ” Перин признава, че избира да поставя грижи за деликатната кожа към очите си, вместо да покрива сенките. Ето за какво, след подробно разчистване на лицето, залага на чисто кокосово масло с няколко капки Innoxa Hydrating Eye – техника, която е “много известна в Париж и придава в допълнение искра ”.

 Защо френските девойки пропущат коректора

Френската гримьорка Ваялет обича настроението, което естествените сенки придават на лицето. Тя поучава да масажираме региона към очите, с цел да се усили кръвообращението и да понижим минусите, вместо да ги прикриваме. “Най-великото във френската просвета е да приемеш кой си, да се обичаш подобен, какъвто си и да се забавляваш с това. Малките дефекти са толкоз очарователни и те вършат неповторим ”, споделя тя.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР