Във време, когато цените на недвижимите имоти в големите европейски

...
Във време, когато цените на недвижимите имоти в големите европейски
Коментари Харесай

Уникални сглобяеми къщи стават хит по света - как се изгражда дом за 6 часа

Във време, когато цените на недвижимите парцели в огромните европейски градове удрят тавана, италианецът Ренато Видал основава блестяща опция на обичайното жилище.

M.A.Di. е подготвен мидулен пакет за сгъваем дом, който коства единствено 33 000 $, а трима души могат да го сглобят на всяко едно място за към 6 часа, написа Bored Panda, цитирайки Madihome.

Констукторните здания са сертифицирани като сеизмично безвредни и са основани от висококачествени материали. Къщата идва в многообразие от размери, вариращи от 27 кв.м. до 84 кв.м./73 хиляди долара/, като тук става дума за застроена повърхност, а не за разгърната.

Всички базови модели са двуетажни и включват санитарни пространства, кухненски ъгъл, стълбище сред двете равнища и механически и електрически съоръжения.

Освен това е значимо да се означи, че M.A.Di. могат даже да бъдат построени без обичайна бетонна основа, което да разреши на структурата да има нулево влияние върху околната среда. И с цел да бъдат изцяло екологични, къщите могат да бъдат оборудвани напълно със слънчеви панели, които да захранят жилището с всичката нужна сила, удачно е и LED осветлението.

Къщичките са уютни и безвредни и могат да бъдат персонализират съгласно вашите потребности. 

















trafficnews.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР