Във време, когато едва около половината от браковете преживяват изпитанието

...
Във време, когато едва около половината от браковете преживяват изпитанието
Коментари Харесай

Най-добрият съвет на брака от разведен мъж!

Във време, когато едвам към половината от браковете претърпяват тестването на времето, значимо е да бъдете извънредно деликатни за това къде получавате съвет от вашите връзки.

Между таблоидните списания, които желаят да ви продадат подправени препоръки за запознанства, с цел да завоюват някой лев, а даже и положителния другар, който просто желае най-хубавото за вас, само че може би не знае какво приказва, ще ви дадат неприятни препоръки за брака!

Така че може да наподобява независимо, че някои от най-честните и на практика препоръки по отношение на брака могат да дойдат от някой, който в действителност не е съумял. Един разведен човек в този момент приказва за най-важните неща, които е научил от първия си брак, който се разпада...

Съвети за брак от разведен мъж

Още в деня, в който разводът стана формален, Джералд Роджърс, създател и мотивационен представител, седна на компютъра си и показа фотография за сватбения ден и сърдечно обръщение за това, което научи за поддържането на брак благополучен и здрав (сега е щастливо женен за Криста Rogers).
Можете да прочетете цялостния пост по-долу:
- Очевидно не съм специалист по връзките. Но има нещо за развода ми, който се завърши тази седмица, което ми дава вероятност за неща, които бих желал да направя друго... След като изгубих една жена, която обичах, и брак от съвсем 16 години, ето препоръките, които бих желал да имам...

1) Никога не спирайте да ухажвате. Никога не спирайте да се срещате. НИКОГА НИКОГА НИКОГА не приемайте тази жена за даденост. Когато я помолихте да се омъжи за вас, вие обещахте да бъдете този човек, който би дал СЪРЦЕТО си, с цел да я отбрани. Това е най-важното и свещено богатство, с което в миналото ще ви бъде поверено. Тя ви избра. Никога не забравяйте това.

2) ЗАЩИТЕТЕ СВОЕТО СЪРЦЕ. Точно както сте се заели да сте бранител на сърцето си, би трябвало да пазите себе си със същата зоркост. Обичайте себе си цялостно, обичайте света намерено, само че в сърцето ви има особено място, където никой не би трябвало да влиза, с изключение на за жена ви. Съхранявайте това пространство постоянно подготвени да я приемете, да я каните и тя да отхвърля да влезете там.

3) Влюбвайте се още веднъж и още веднъж и още веднъж. Вие непрестанно ще се изменяте. Не сте същите хора, които сте били, когато сте се оженили, и след пет години няма да сте еднакъв човек, който сте през днешния ден. Промяната ще пристигна и в това би трябвало да избирате всеки ден. Тя не би трябвало да остава с вас и в случай че не се погрижите за сърцето й, тя може да даде това сърце на някой различен или да ви запечата изцяло, и в никакъв случай няма да можете да го върнете. Винаги се борете, с цел да спечелите любовта й, както вършиме, когато я ухажвате.

4) Винаги вижте най-хубавото в нея. Фокусирайте се единствено върху това, което обичате. Това, върху което се фокусирате, ще се разшири. Ако се концентрирайте върху това, което ви е заблудило, всичко, което ще видите, е повода да бъдете подведен. Ако се концентрирайте върху това, което обичате, не можете да помогнете, а да бъдете погълнати от любовта. Фокусирайте се върху точката, в която към този момент не можете да видите нищо с изключение на любовта и вие без подозрение знаете, че сте най-щастливият човек на земята, с цел да имате тази жена като брачна половинка.

5) Не е ваша работа, да я променяте, или да я нагласяте... вашата работа е да я обичате, защото тя не чака да се промени. И в случай че се промени, обичайте това, което става, без значение дали го харесвате, или не.

6) Носете цялостна отговорност за личните си страсти: Не е работа на жена ви да ви прави щастливи и не може да ви натъжава. Вие сте виновни за намирането на личното си благополучие и посредством това насладата ви ще се придвижи във вашата връзка и вашата обич.

7) Никога не я обвинявайте, в случай че се разочаровате или ядосате, единствено тъй като тя провокира нещо вътре във вас. Това са ваши страсти и ваша отговорност. Когато почувствате, че тези усеща лишават време, с цел да се показват и да погледнат вътре, да схванат какво е вътре във вас, които желаете да бъдете изцелени. Бяхте привлечени от тази жена, тъй като тя беше най-подходящият човек, с цел да задейства всичките ви детски рани по най-болезнен метод, с цел да можете да ги излекувате... когато се излекувате, към този момент няма да бъдете същите и ще се чудите, за какво в миналото сте били.

8) Позволете на вашата жена да бъде сама. Когато тя е тъжна или смутена, не е ваша работа да се пробвате да я развеселите, вашата работа е да подържите ръката й и да й кажете, че всичко ще е наред. Нека знае, че я чувате, и че тя е значима и че вие ​​сте оня дирек, на който тя постоянно може да се опре.

Женският дух е за смяна и страст и като стихия нейните страсти ще се търкалят и излизат, и до момента в който оставате мощни и безразсъдни, тя ще ви повярва и ще отвори душата си... Застанете тук, бъдете мощни и я уведомете, че няма да ходите на никое място. Слушайте това, което тя в действителност споделя зад думите и страстите.

9) Бъдете глупави... не се взимайте толкоз съществено. Смейте се. И я разсмивайте. Смехът прави всичко останало по-лесно.

10) ИЗПЪЛВАЙТЕ СЪРЦАТА СИ ВСЕКИ ДЕН... научете нейния любовен език и характерните способи, по които тя се усеща значима и ЗНАЧИМА. Помолете я да сътвори лист с 10 неща, които я карат да се усеща обичана и запомнете тези неща, с цел да ги превърнете в приоритет всеки ден, с цел да я накарате да се почувства като кралица.

11) ДАЙТЕ й освен вашето време, само че и вашето внимание, вниманието и душата ви. Правете каквото е належащо, с цел да изчистите главата си, тъй че когато сте с нея, вие сте себе си. Отнасяйте се с нея, както бихте създали с вашия най-ценен клиент.

12) Гледайте я полово, с цел да я придвижите в силата на вашето мъжко наличие, да я почувствате и да я извършите със силата си, да проникнете в най-дълбоките равнища на душата й. Нека тя да се стопи в женствената си мекост, защото тя знае, че може да ви се довери изцяло.

13) БЪДЕТЕ ИДИОТИ.... И не се опасявайте да бъдете такава. Вие ще извършите неточности и ще ги поправите. Опитайте се да не вършиме прекомерно огромни неточности и да се учите от тези, които вършиме. Не би трябвало да бъдете съвършени, просто се опитвайте да не сте прекомерно глупави.

14) Дайте й персонално пространство... Жената е толкоз добра в даването и от време на време ще би трябвало да й напомняте да отдели време, с цел да се грижи за себе си. Понякога ще би трябвало да лети от клоните ви, с цел да отиде и да откри какво гълтам душата й и в случай че й дадете това пространство, тя ще се върне с нови песни, с цел да пее.... (Добре, бъдете малко поетични, от вас зависи, кажете й да отдели време за себе си, изключително откакто имате деца.Тя се нуждае от това пространство, с цел да се възобнови и да се преориентира и да се откри, откакто се изгуби в обслужването ви, на децата и на света.)

15) БЪДЕТЕ подготвени да споделите страховете и възприятията си и бързо да потвърдите грешките си.

16) СПОДЕЛЯЙТЕ. Ако желаете да имате доверие, би трябвало да сте склонни да споделите ВСИЧКО... Особено тези неща, които не желаете да споделите. Отнема кураж да обичаш напълно, изцяло да отвориш сърцето си и да я пуснеш, когато не знаеш, че тя ще хареса това, което намира... Част от тази храброст й разрешава да те обича изцяло, твоята мрачевина, както и светлината ти. Спуснете маската... Ако смятате, че би трябвало да носите маска към нея и да се показвате съвършени от самото начало, в никакъв случай няма да изпитате цялостното измерение на това, което може да бъде любовта.

17) НИКОГА НИКОГА НЕ СПИРАЙТЕ СЪЗДАВАНЕТО... Застоялото езеро поражда малария, течащият поток постоянно е пресен и студен. Атрофията е естественият развой, когато спрете да работите с мускулите, тъкмо както в случай че престанете да работите върху връзката си. Намерете общи цели, фантазии и визии, с които да работите.

18) НЕ се борете за пари. Парите са игра, да намерите способи да работите дружно като екип, с цел да я спечелите. Никога не оказва помощ, когато съотборниците се бият. Разберете способи да се възползвате и от двете сили, с цел да спечелите.

19) ЗАПОЧНЕТЕ неотложно и се фокусирайте върху бъдещето, вместо да пренасяте тегло от предишното. Не позволявайте на историята ви да ви държи за заложници. Поддържането на минали неточности, които вие или тя прави, е като тежка котва на вашия брак и ще ви задържи В МИНАЛОТО. Бракът Е СВОБОДА. Вдигнете котва и постоянно избирайте любовта.

20) ВИНАГИ ИЗБИРАЙТЕ ЛЮБОВТА. В последна сметка това е единственият съвет, от който се нуждаете. Ако това е водещият принцип, посредством който се ръководят всички ваши избори, няма нищо, което да заплаши щастието на вашия брак. Любовта постоянно ще издържи.

В края на краищата, бракът не е за благополучие. Става въпрос за работа. А задължението да пораства дружно с готовността, да влагаме непрестанно в основаването на нещо, което може да издържи вечността. Чрез тази работа щастието ще пристигна.

Бракът е живот, и това ще докара до възходи и падения. Приемането на всички цикли и ученето да се учиш и обичаш всяко прекарване ще донесе силата и вероятността да продължиш да строиш, една тухла в даден миг.

Това са уроци, които научих по сложния метод. Това са уроци, които научих прекомерно късно.

Но това са уроци, които се изучавам и се наемам с напредъка. Истината е, че обичам да съм женен и във времето ще се оженя още веднъж, а когато го направя, ще го построя с основи, които ще устоят на всяка стихия и всяко време.

Ако четете това и намирате мъдрост в болката ми, споделете я с тези млади съпрузи, чиито сърца са към момента цялостни с вяра, а с тези двойки може би знаете кой може да е не запомнил по какъв начин да обича. Един от тези хора може да бъде като мен, и в тези мъчно направени уроци може би нещо ще се разсъни в него и той ще се научи да бъде индивидът, който госпожата чака.

Ако четете това и вашият брак не е това, което желаете да бъде, поемайте 100% отговорност за ВАШАТА ЧАСТ в брака, без значение от това къде е вашата брачна половинка и се ангажирайте да прилагате тези уроци, до момента в който има време.

ЖЕНА - ТОВА Е ВАШАТА ЦЕЛ: Ангажирайте се да бъдете НЕЙНАТА ЛЮБОВ. Няма по-голямо предизвикателство и няма по-голяма премия. Вашата жена заслужава това от вас.
Бъдете вида брачен партньор, на който жена ви не може да ви помогне, само че с който да се хвали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР