Във връзка със Заповед № РД-01-239/ 26.04.2020 г. на министъра

...
Във връзка със Заповед № РД-01-239/ 26.04.2020 г. на министъра
Коментари Харесай

Иван Аспарухов издаде заповед, с която разрешава посещенията на градския парк в Мездра

Във връзка със Заповед № РД-01-239/ 26.04.2020 година на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев, кметът на община Мездра Иван Аспарухов издаде Заповед № 265/ 27.04.2020 година, с която се позволяват визитите на градския парк в Мездра за деца до 12 години, придружавани наложително от родител/и или член/ове на тяхното семейство, само че не повече от двама възрастни, в часовия диапазон от 9.30 часа до 18.30 часа всеки ден. Собственици на кучета, само че не повече от един, могат да се разхождат във времето до 9.30 часа и след 18.30 часа, всеки ден.
Посещенията на градския парк би трябвало да се реализират при прецизното съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Задължителни са носенето на защитни маски и спазването на физическа отдалеченост от 2.5 метра.
Забранява се потреблението на алкохол на територията на градския парк. Гражданите би трябвало да заобикалят докосването на повърхности, в т. ч. сядане на пейки и на тревни площи, както и да съблюдават всички останали противоепидемични ограничения и инструкции на лицата, изпълняващи служебните си пълномощия.
Остава в действие възбраната за визити на спортни и детски площадки и уреди на открити и закрити публични места на територията на община Мездра.
Новата заповед е обявена на кметовете и на кметските наместници на обитаеми места в общината, началника на Районно ръководство „ Полиция “, Общинския действен екип към Община Мездра и всички останали заинтригувани лица за сведение и осъществяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР