Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 г. от Министерството на младежта

...
Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 г. от Министерството на младежта
Коментари Харесай

Левски с важна информация за феновете за мача със Славия

Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 година от Министерството на младежта и спорта, с която се позволява наличие на аудитория на мачовете от шампионата на Първа лига и шампионата за Купата на България при претовареност до 1000 фенове на бранш, на срещата от 29-ия кръг на Първа лига сред „ Левски “ и „ Славия “ на 4 юли, събота от 18:00 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ могат да участват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 година при следните условия:

От през днешния ден 30 юни до 2 юли притежателите на абонаментни карти би трябвало да вземат билет против даване на своята карта в формалния магазин на ПФК „ Левски “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ с работно време от 10:00 до 19:14 часа. Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ наличие на стадиона в инструкции период няма да имат непокътнато място за мача със „ Славия “, а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го създадат до 23:59 часа на 2 юли на email: [email protected] посредством даване на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Онлайн билетите ще бъдат изпратени на подателите по email най-късно до петък, 3 юли и следва да бъдат принтирани или свалени на смарт телефон при проявление на входовете на стадиона.

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да участват на срещата със „ Славия “ да заявят своя отвод на email: [email protected] или на телефон +35928477958 най-късно до 23:59 часа на 2 юли посредством даване на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да дават отговор на местата на билетите за срещата със „ Славия “.

Според условията за оптимален потенциал в бранш „ А “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъдат позволени до 2780 фенове. При привършване на допустимия потенциал притежателите на абонаментни карти за бранш „ А “ ще бъдат пренасочвани към бранш „ В “. Влизането на стадиона ще става при строго съблюдаване на обозначения на Вашия билет вход.

Според условията за оптимален потенциал в бранш „ Б “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъдат позволени до 2907 фенове.

Според условията за оптимален потенциал в бранш „ В “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъдат позволени до 1942 фенове.

Според условията за оптимален потенциал в бранш „ Г “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъдат позволени до 1250 фенове.

Уведомяваме Ви, че краткотрайно се прекратява продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 година

Обръщаме внимание на притежателите на паркоместа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

“ПФК Левски” ще уведоми в допълнение своите последователи по отношение на свободна продажба на билети за дуела със “Славия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР