Във връзка със сваления билборд с послание от полицейския синдикат

...
Във връзка със сваления билборд с послание от полицейския синдикат
Коментари Харесай

Медиа агенция Аргент с официално становище за сваления билборд на МВР

" Във връзка със сваления билборд с обръщение от полицейския профсъюз до евроделегатите в България, ние от медиа организация " Аргент ", бихме желали да внесем изясненост и да потвърдим, че в съответния случай, както и при всички наши планове, сме работили професионално, следвайки откритата бизнес процедура, връзки и процедури ". Това написа в своя публична позиция до медиите рекламната организация " Аргент ", разяснявайки отправени към нея обвинявания от страна на " Метрополис Груп " поради свалянето на билборд с обръщение на британски от страна на полицейските синдикати към идващите за откриването на българското председателство на Европейски Съюз посетители от Европа.
Припомняме, че " Метрополис " упрекна " Аргент ", че не са ги уведомили, че на билборда до кръстовището на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и ул. " Гурко " ще бъде сложена реклама със синдикално събитие на полицейските синдикати (СФСМВР), а е било казано, че рекламата ще е на събитие.
" Бихме желали изрично да заявим, че упреците към нас за заблуждение и бойкот от страна на сътрудниците ни от " Метрополис ", свалили след това билборда, са неточни и несъстоятелни ", отвръщат от " Аргент ", като изричат своята публична позиция по случая:

" Нашата работа и връзки с бизнес сътрудници се развиват по правила и написани договорни връзки, в които всеки един от участниците е осведомен за дейностите на другия. В този смисъл е неуместно да се твърди, че един от сътрудниците, а точно този, който е направил монтажа на визията на билборда и регистрира качеството и навременното осъществяване със снимков материал, не знае какво написа на него.

Медиа организация " Аргент " към този момент 22 години е измежду водачите в бизнеса, тъй като постоянно съблюдаваме прецизно професионалните и законови стандарти в работа си. Такъв е казусът и с билборда на Синдиката на полицейските чиновници, който по никакъв метод не опонира на закона и не включва нерeгламентирано наличие.

Нашите контракти и регулацията на бизнеса постановяват, че отговорността за рекламното наличие се носи от клиента в качеството му на пряк рекламодател, а не от медийната организация. Ние нямаме договорни връзки с директния клиент, поръчал билборда - Синдиката на полицейските чиновници. Наш възложител по тази поръчка е " Студио Васколов " - компания, с която работим от дълго време.

В тази връзка, каквато и да е действителната причина от " Метрополис " да смъкват билборда на Синдиката на полицейските чиновници, тя няма нищо общо с медиа организация " Аргент ". Решението за събаряне на билборда е принадлежи на сътрудниците от " Метрополис " и няма причина те да трансферират отговорността за него към нас.

В този смисъл нашата отговорност е да свършим своята работа професионално и в период, следвайки разпоредбите и стандартите в нашия бизнес, което в действителност направихме в осъществяване на договорните ни връзки по плана ".
Визитка
Медиа организация " Аргент " е основана през 1995 година и е непрекъснато в топ 10 най-големи медиа организации в България. 

Портфолиото на организацията включва цялостния набор профилирани медийни услуги в телевизия, интернет, преса, радио, външна, кино и индор реклама.

Медиа организация " Аргент " е член и акционер в интернационалната верига на самостоятелните медиа организации Local Planet и нейно посланичество за Централна и Източна Европа и страните от Оперативно-наблюдателно дело. През октомври 2017 година се организира годишната конференция на Local Planet, където " Аргент " беше отличена като Агенция на годината за 2017 година.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Общество  Декларациите с баркод сами считат дължимия налог Декларациите с баркод сами считат дължимия налог  Полицейските митинги стопират...засега Полицейските митинги стопират...засега  Заради упования снеговалеж стопират камионите през Котленския проход Заради упования снеговалеж стопират камионите през Котленския проход  Зърнопроизводителите в Генерал Тошево подготвени да блокират гранични пунктове и София поради добива на газ Зърнопроизводителите в Генерал Тошево подготвени да блокират гранични пунктове и София поради добива на газ  С верига от над 1270 хипермаркета Kaufland отбелязва 50 години в Европа С верига от над 1270 хипермаркета Kaufland отбелязва 50 години в Европа Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Управата в Кърджали ще връща надвзети 97...
Общината в Кърджали е надвзела от локални налози и такси 973 178 лева Надвнесените суми за налог здания са в размер на 571 263 лева, а за...
Борисов: 100-те милиона за полицията ще се... Ufomammut се завръщат в България Дневен хороскоп за 12 януари Ловешката болница няма да спре работа НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Райски острови и изчезващи колоси (СНИМ...
Сейшелите са едно от тези кътчета, където човек може да прекара своята отмора измежду приказни пейзажи и плажове, и в същото време да зърн...
Елена Поптодорова срина Плевнелиев и Борис... Туск на български: Няма по-достойни от вас... Гледахте НА ЖИВО: Буря от митинги в София Доналд Туск сподели впечатляващо почитание к... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Симеонов: Ще прилепям вложителя да из...
" Ще прилепям вложителя да извърши построяването на втория въжен превоз час по-скоро, дай Боже след две години да се похвалим с втори въжен превоз. Пр...
Страсбург осъди България поради македонска... Природозащитниците за проблема " Пирин ": Може... Новините: Най-важното за деня, 11 януари За Тръмп африканските страни и Хаити са "...  www.expert.bg  Продажбите на лични компютри с растеж в края на 2017 година Продажбите на лични компютри с растеж...  Приходите от нощувки се усилват с 12,5% за месец Приходите от нощувки се усилват с 12,...  Столична лекарска гилдия: Уволнението на Сопотенски уронва престижа на „ Пирогов ” Столична лекарска гилдия: Уволнението н...  Акциите на Фейсбук поевтиняха с 4% след оповестяването на измененията Акциите на Фейсбук поевтиняха с 4% след...  www.iwoman.bg  По женски: Не сме правили секс с мъжа ми от 3 години, да се разведа ли? По женски: Не сме правили секс с мъжа ми...  Доказано! Жените сме по-устойчиви Доказано! Жените сме по-устойчиви  4-те зодии с максимален шанс през 2018 4-те зодии с максимален шанс през 2018  Тези зодии постоянно закъсняват Тези зодии постоянно закъсняват  http://www.sportlive.bg  Ето по кое време Григор Димитров започва присъединяване си на Australian Open Ето по кое време Григор Димитров започва участи...  Каталунско дерби в 1/4-финалите за Купата на Краля Каталунско дерби в 1/4-финалите за Купат...  Легендата Макенроу: Това е шансът на Григор да се подреди измежду великите Легендата Макенроу: Това е шансът на Гри...  Звезда на Челси призна: Първо подписва Куртоа, след това съм аз Звезда на Челси призна: Първо подписва К... Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева Нови Най-четени Най-коментирани Медиа организация " Аргент " с публично мнение за сваления билборд на МВ... 38 0 Пеевски си купи маза... 13 0 Област Перник в 3-дневна грипна почивка... 48 0 Неутрализираха нелегално лъчение на телевизионни стратегии... 157 0 Полицаи са ранени при злополука на патрулка с различен кола в София... 160 1 Райски острови и изчезващи колоси (СНИМКИ) 49513 0

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР