Във връзка със стартиране на строително-ремонтни работи и подмяна на

...
Във връзка със стартиране на строително-ремонтни работи и подмяна на
Коментари Харесай

Нова организация на движение във Варна за автобуси и коли заради ремонти

Във връзка със пускане на строително-ремонтни работи и замяна на подземна инфраструктура от през вчерашния ден е прекратено придвижването на коли по следните сектори: бул. "Цар Освободител " в правата от бул. "Приморски " до бул. "Княз Борис I ", както и по бул. "Приморски " в обсега от ул. "Ст. Стамболов " до бул. "Цар Освободител ", оповестяват от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".
В тази връзка ще има смяна и в обслужването на линиите на градския превоз: ще бъдат въведени в двете посоки маршрутни промени за автобусни линии 17 А, 20 и 39. Няма да се обслужват в двете посоки автобусни спирки "Д. Дебелянов ", ЖП Гара на пл. "Славейков ", сп. "Басейна ", сп. "Фестивален комплекс ", сп. "Академията " на бул. "Цар Освободител ".
Маршрутът на линия 17 А в двете посоки се трансформира, както следва:
След спирка "8-ми декември ", сп. "Полиграфията ", сп. "Козирката ", сп. "Севастопол ", сп. "Академията " и продължава по маршрута си.

Маршрутът на линия 20 в посока ЖП Гара се трансформира, както следва:
След спирка "Окръжна болница " ще завива по бул. "Осми Приморски полк " надясно в посока ЖП Гара и ще обслужва спирки "Пл. Съединение ", "Музея ", "Матроски клуб ", ЖП Гара.

Маршрутът на линия 20 в посока Владиславово - първа спирка ЖП Гара ( от джоба), "Македонски дом ", "Козирката ", "Музея ", на кръстовището с бул. "Цар Освободител " се включва по маршрута си.

Маршрутът на линия 39 в двете посоки - след спирка "Спортна зала " продължава по бул. "Княз Борис Първи ", стопира на "Академията ", "Севастопол ", "Музея ", "Матроски клуб ", "Полиграфията " и продължава по одобрения си маршрут.

Временна организация на придвижване се вкарва и поради ремонта на бул. "Първи май " в кв. "Аспарухово ", като в сектора от ул. "Св.Св.Кирил и Методий " до ул. "Георги Стаматов " се затваря за придвижване едното платно /от страната на жилищната зона/, а придвижването ще се реализира в двете посоки в другото платно /от страната на парка/.

Затворен за влизане на коли ще бъде бул. "Народни будители " от кръстовището с бул. "Мара Тасева ". Движението в посока център и кв. "Галата " ще се реализира в двете посоки по новоизграденото северно платно на булеварда. По трасето на бул. "Мара Тасева " са планувани краткотрайни автобусна спирка в двете направления, които ще заместват сп. "Народни будители ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР