Във връзка със снощния инцидент в Благоевград предоставяме следната информация.

...
Във връзка със снощния инцидент в Благоевград предоставяме следната информация.
Коментари Харесай

Прокуратурата: Пелов беше с променена външност. Имаше брада, която досега не е носил

Във връзка със снощния случай в Благоевград предоставяме следната информация. Към сегашния миг след осъществен оглед е формирано досъдебно произвеждане за убийството на Владимир Пелов и опита за ликвидиране на Марио Панчев.

Разпитани са 7 очевидеца и е назначена експертиза. При огледа са открити 3 револвера – 1 на тревната повърхност, един на тревната повърхност и един в чантичка на кръста на Пелов. Това стана ясно на ексклузивен брифинг на прокуратурата и полицията.

„ Категорично умрелият е Владимир Пелов, което е потвърдено с експертиза. Намерени са 7 гилзи. Разпитани са очевидци, близки на умрелия, също по този начин и лица, които са откарали потърпевшия да болничното заведение в Ботевград ", прецизираха от обвиняването.

Стана ясно още, че Владимир Пелов е с 3 пострадвания – едното в лицето под мустака, а другите 2 в десния крайник.

„ Имаме данни за 2 пострадвания на Панчев. В момента положението му не разрешава да бъдат направени следствени дейности. Има хора на място, само че лекарите не разрешават да бъде разпитрани. Имаме информация, че към 1 месец Пелов е на територията на Ботевград. Всеки сигнал е проверяван. Пелов беше с изменена осанка. Имаше брада, която до момента не е носил. Беше със суичер и качулка и над качулката шапка. Неуредени финансови взаимоотношения сред двамата – това е главната версия, по която работят проверяващите. По първични данни двамата са били другари в предишното и са имали общ бизнес. Версията, че е забъркана жена, не се изключва, само че не е първоизточник, посочи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Очаквайте подробности
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР