Във връзка със създалата се извънредна ситуация в страната и

...
Във връзка със създалата се извънредна ситуация в страната и
Коментари Харесай

Александър Иванов: Ръководството на Хебър ще подкрепи съкратен формат на завършване на сезона в Суперлигата

Във връзка със създалата се изключителна обстановка в страната и по света, адмирираме желанието на БФВ да откри най-правилното решение и да вземе под въпрос вижданията на клубовете. В тази връзка, като един от водещите тимове в последните години, бихме желали да изразим и следното мнение:
" Наблюдава се наклонност за ограничения по отношение на COVID-19 във всички спортове, където предпочитана значимост се дава на завършването на клубните шампионати на локално и интернационално равнище за сметка на шампионатите на националните тимове. В този дух, управлението на Хебър показваме цялостна подготвеност да обновим присъединяване си във вътрешното състезание при първа опция. В тази връзка, ще подкрепим вероятно решение на БФВ за правене на скъсен формат на справедливото довеждане докрай за Суперлига, сезон 2019/2020. Вариантите, които все още сондираме като допустими са редуциране на броя на мачовете от плейофната фаза с оглед по-скорошното им привършване или правене на нов формат на плейофите, при нужда.
Искрено имаме вяра, че при взетите съществени ограничения от страна на Националния спешен щаб и предстоящото възстановяване на обстановката в страната в идните седмици и месец, завършването на шампионата би трябвало да бъде приоритет за БФВ и клубовете от Суперлигата, като под внимание се вземат всички благоприятни условия и ограничения за здравето на състезателите. " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР