Във връзка със съобщенията за проблеми с фериботните връзки между

...
Във връзка със съобщенията за проблеми с фериботните връзки между
Коментари Харесай

МВнР: Осигурени са пет ферибота днес между Самотраки и Александруполис в Гърция

Във връзка със известията за проблеми с фериботните връзки сред гръцкия остров Самотраки и Александруполис пристанищните управляващи на Самотраки оповестиха, че за през днешния ден са обезпечили пет ферибота.

Това оповестиха от Министерството на външните работи.

Четири от тях ще обслужват пасажери – в 10:30 ч., 15:30 ч., 20:30 ч. и 01:00 ч. В 18:30 ч. от Самотраки за Александруполис ще отплава и един ферибот, който може да транспортира коли.

Част от българските туристи на острова, изпитали проблеми поради спиране на фериботна връзка по-рано тази седмица, са съумели да се придвижат до Александруполис на 8 август, осведомят от Външното министерство.
Транспортна стачка в Гърция: Спряха фериботите и корабите за 24 часа Проверка на bTV сподели, че морският превоз в Керамоти и Кавала съблюдава своето разписание
Генералното ни консулство в Солун е в контакт е с гръцките пристанищни управляващи, следи обстановката и е готово да окаже вероятното подпомагане при нужда.

Телефон за връзка с Градска канализация Солун: +30 2310 829 210, дежурен телефон в извънработно време: +30 2310 869 520.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР