Във връзка с въведеното извънредно положение 13-ото поредно издание на

...
Във връзка с въведеното извънредно положение 13-ото поредно издание на
Коментари Харесай

Тази година отбелязваме Часа на Земята с международен онлайн концерт

Във връзка с въведеното изключително състояние 13-ото следващо издание на Часът на Земята за първи път в историята ще протече напълно в онлайн пространството.

На 28 март, събота, апелът е алегорично да се изключат светлините сред 20:30 и 21:30 ч. По този метод дружно ще покажем, че макар сериозното предизвикателство, пред което сме изправени, оставаме обединени към идеята да опазим Земята.
Без светлини: Градове в целия свят се включиха в Часът на Земята Айфеловата кула, Кремъл, Брандербургската врата и Акрополът бяха измежду забележителностите, които изключиха осветлението
Часът на Земята 2020 ще бъде придружен от редица цифрови начинания. Началото ще бъде сложено още през днешния ден в 16 ч. с LIVE събитие на „ Facebook “ страницата на WWF. Тогава водещите специалисти на природозащитната организация в България ще опишат какво се случва с планетата и по какъв начин всеки от нас може да способства за една позитивна смяна.

В събота в 11 ч. особено за най-малките цигуларката Бояна Желязкова ще извърши „ Приказен концерт за Земята “. С помощта на музиката тя ще опише разнообразни истории, въодушевени от планините, реките, птиците, небето, морето и цялата планета Земя.
„ Часът на Земята ” – гасим осветлението за час Милиони хора по света алегорично изгасят осветлението в домовете си, а знакови здания притъмняват фасадите си
Кулминацията на Часа на Земята ще бъде в 20.30 ч. Със изключването на светлините стартира и интернационалният LIVE концерт " Глас за планетата ". Участие в него ще вземат реализатори от разнообразни краища на света, които ще покажат, че без значение от тежката обстановка, въпреки всичко можем да бъдем дружно в името на природата.

Всички събития ще се излъчват непосредствено на „ Facebook “ страницата на WWF .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР