Във връзка с тиражирането на името ми относно последните събития,

...
Във връзка с тиражирането на името ми относно последните събития,
Коментари Харесай

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов

Във връзка с тиражирането на името ми по отношение на последните събития, желая да заявя, че съм се съветвал с юрист и ще подхваща съответни правосъдни дейности против всяко едно лице, което уронва моята известност и положително име и ме замесва в кавги, които не съществуват. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от Настимир Ананиев във връзка думите на депутата от Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за, че е да се ревизира дали има финансиране на " "  от лица, свързани с криптокомпанията Nexo, чийто офиси бяха претърсени от прокуратурата през вчерашния ден, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Относно Антони Тренчев (свързан с Nexo – б. ред.) били сме дружно народни представители, познавам го от там, както го познават и Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за, Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, и Петър Николов Имали сме планове за взаимни планове, които, за жалост, не се реализираха, защото нито на мен, нито на него му стигна времето за това нещо. В момента нито съм съучастник с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е сдружения, съобщи Ананиев.

очевидно са новият проверяващ орган на прокуратурата. Може би след закриването на спецпрокуратурата те са ново проверяващо звено. Няма проблем, дано да проверяват, ние нямаме какво да крием. Въпросът е, когато се проверява, да се проверява всичко, а не изборно, уточни депутатът от Политическа партия.

Може да се ревизират всичките ми заявления, които съм пуснал в КПКОНПИ. Тези неща са обществени и са декларирани, за разлика, да вземем за пример, от Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, който в никакъв случай не е подавал такава декларация. Всичко, което излиза сега, е обществена информация, тя се знае от години, не е нещо ново, означи той.

В отговор на въпрос за изказванието на водача на " ", че съпредседателят на " " бил непосредствен с шефовете на Nexo и " всеки ден ходил в офиса им, с цел да ги поучава ", Настимир Ананиев сподели: " Ше заведа дело против Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и против гласа зад камера, който му подсказва, поради лъжите, които се изрекоха. Когато решиш да уронваш престижа и репутацията на някого, тярбва да поемеш отговорност. В България би трябвало да се знае, че когато някой си разрешава да лъже и да прави внушения, ще поеме отговорност в съда ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР