Във връзка с тиражираната в медийното пространство информация относно застрахователната

...
Във връзка с тиражираната в медийното пространство информация относно застрахователната
Коментари Харесай

Български застраховател замесен в измама с футболна следа в Италия

Във връзка с тиражираната в медийното пространство информация по отношение на застрахователната машинация с италианския футболен клуб „ Палермо “, от застрахователната компсния „ Лев Инс “ разпространиха формалното мнение на компанията:

В началото на 2018 година, за предварителна защита и отбрана на своите клиенти, ЗК „ Лев Инс “ откри свои представителства в няколко страни, в това число и Италия. Целта на тези партньорства е да се окаже юридическа и здравна помощ, както и изцяло подпомагане на нашите клиенти.

Преди по-малко от 24 часа, представителството на ЗК „ Лев Инс “ в Италия, посредством отдела си за корпоративна сигурност, първо е разбрало за замесването на името на компанията в застрахователна машинация, обвързвана с футболен клуб „ Палермо “.

След установането на брокера, който няма никакви връзки с организацията ни и респективно компанията, осъществил злоупотребата на стойност 45 000 евро, от представителстовто ни в Италия се свързаха с мениджмънта на футболния тим и ги уведомиха публично посредством сертифицирано писмо, че са станали жертва на застрахователна машинация.

По молба на клуба към ЗК „ Лев Инс “-Италия през днешния ден е постъпило питане да се направи оценка на риска и надлежно да спомага за решение на проблема. Към момента и двете страни са сезирали прокуратурата и способените управляващи.

ЗК „ Лев Инс “ се ангажира да спомага на футболния клуб „ Палермо “, с цел да успее да подсигуряват финансовото си положение и да получи право да вземат участие в Серия „ Б “, откакто в края на предишния сезон бяха отстранени от италианската втора дивизия, поради паричните си проблеми.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР