Във връзка с съобщеното от ПП ГЕРБ - Стара Загора

...
Във връзка с съобщеното от ПП ГЕРБ - Стара Загора
Коментари Харесай

Имаме право на гражданска позиция, утвърждават от ПП Възраждане

Във връзка с обявеното от Политическа партия ГЕРБ - Стара Загора на 14 септември в редакцията на news.bg получихме искане за право на отговор от страна на Политическа партия " Възраждане " - упрекнати като уредници на акцията. Публикуваме позицията на Политическа партия " Възраждане " без редакторска интервенция.

Като български жители, членовете на Възраждане имат конституционно право да показват гражданската си позиция. Това тяхно конституционно право няма по какъв начин да бъде ограничавано в политическа организация, функционираща в синхрон с главните демократичните правила. Членовете на Възраждане по тяхно предпочитание могат да вземат участие в цивилен сдружения и други обединения, борещи се за избрани дела.

Те са част от най-активната съпротива в българския политически живот, чиято цел е запазването на Родината ни и превръщането ú в желано място за живеене, работа и развъждане на деца за всички българи. Това може да се реализира единствено след оставка на ръководството на ГЕРБ и " обединените патриоти ", което несъмнено е най-вредното в историята на България.

През последните 78 дни страната е разтърсена от митинги с искане за оставка на Правителството, оставка на Главния прокурор и предварителни избори. Тези митинги сплотяват голям брой жители на Република България. Те са законни, мирни и демократични. Възраждане поддържа митингите и настояванията им, като огромна част от поддръжниците ни всекидневно взимат присъединяване в тях. Ние сме дейни жители с позиция и считаме, че би трябвало да сме изключително непримирими към несправедливостите и очевидните закононарушения, с цел да се развиваме като общество. Това е освен наше право - това е наше обвързване.

Причините, заради които протестиращите жители са гневни са доста, само че някои от тези аргументи са изключително свързани с метода, по който хората изявиха недоволството си на 13 септември 2020 година в град Стара Загора.

Благодарение на ръководещите, България се трансформира в бунището на Европа - милиони тонове боклуци се внесоха с тяхното позволение. Унищожаването на тези боклуци замърсява окончателно водите, почвите и въздуха на България.

Актът от 13 септември е акт на яд по отношение на тази екологична бомба. Той е изцяло логически и надалеч по-безопасен за хората. Разбира се, към момента чакаме съответна реакция на Прокуратурата освен за сагата с боклуците, само че и за:
изсичането на горите; източването на язовирите; застрояването на плажовете; безобразните концесии; свадите към записите и фотосите на Борисов;
- злоупотребите с европрограми, както и доста, доста други безобразия, които за жалост, няма да могат да се изметат от общинската компания за непорочност, а ще рефлектират върху живота ни десетилетия наред.

Възраждане поддържа и е част от митингите на българските жители и упорства за незабавни оставки на Правителството и Главния прокурор, съд за виновниците и предварителни избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР