Във връзка с разпространението на заболяването COVID-19 на територията на

...
Във връзка с разпространението на заболяването COVID-19 на територията на
Коментари Харесай

Още трима починаха от коронавирус във Варна, нов случай в хоспис

 Във връзка с разпространяването на болестта COVID-19 на територията на гр. Варна и региона, РЗИ Варна осведоми:

Във връзка с разпространяването на болестта COVID-19 на територията на гр. Варна и региона, РЗИ Варна осведоми: В единния информативен портал за COVID-19, за последното денонощие, са регистрирани 33 нови случая на лица от област Варна, с позитивни проби за COVID-19, от разнообразни възрастови групи, от фамилни огнища и с дифузно разпространяване. Починали са 3 лица, с позитивни проби за COVID-19, които случаи не са взаимно свързани.

Общо за област Варна случаите, с регистрирани позитивни проби за COVID-19 в осведомителната система доближиха 1046. Хоспитализирани в лечебни заведения за болнична помощ гр. Варна са 52 пациенти, с леки признаци или без признаци на домашно лекуване са 607 лица, излекувани са 396 лица.

По мотив умряло лице, с открита позитивна проба за COVID-19, от приют, РЗИ Варна извърши пробонабиране от всички настанени лица и обслужващ личен състав в обекта за лабораторни проучвания за COVID-19.

Служителите на РЗИ Варна правят ежедневно изследвания на позитивни на COVID-19 и на контактните им лица за определяне или липса на епидемиологична връзка сред случаите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР