Във връзка с разпространението на публикации, в които се изнасят

...
Във връзка с разпространението на публикации, в които се изнасят
Коментари Харесай

СДВР тепърва ще проверява имало ли е полицейско насилие на протестите

" Във връзка с разпространяването на изявления, в които се изнасят данни за използване на физическа мощ от страна на служители на реда са назначени инспекции .
Те ще приключат в едномесечен период. ". Бих апелирал да бъде обещано време да се откри обективната истина, сподели на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев.
" Чухме версията на майката на арестувания 29-годишен мъж. Неговият случай не е относим към оповестения клип под колоните на Министерски съвет. Случаят е от 10 юни на Орлов мост.
Лицето е арестувано за жестоко отношение към служители на реда . Дадена му е опция за оказване на здравна помощ. Можел е и да се свърже с юрист. Той е отказал да подпише декларация ", допълниха от Столична дирекция на вътрешните работи. На брифинга стана ясно още, че

От Столичната дирекция на вътрешните работи разясниха, че ескалация на напрежението е имало най-много пред Министерски съвет и при кръстовището на ул. „ Оборище ” и „ Васил Левски ”.
„ Всички полицейски чиновници всекидневно се инструктират по отношение на потреблението на физическа мощ и помощни средства. Както виждате първата редица служители на реда са с жълти жилетки, на които написа „ антиконфликт ”. Голяма част от тях са дами. Няма палки в ръцете на нито един служител на реда ”, обясниха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Полицията е деполитизирана , твърдят от дирекцията. И разясниха, че тяхната задача е единствено и само да пазят публичния ред.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР