Във връзка с разпространената през вчерашния ден информация, че експертите

...
Във връзка с разпространената през вчерашния ден информация, че експертите
Коментари Харесай

„Топлофикация Перник“: Не замесвайте името на дружеството ни във всякакви измислени скандали!

Във връзка с публикуваната през вчерашния ден информация, че специалистите на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Перник са открили главния източник на миризмите, оприличавани на бакелит, усещащи се всекидневно в тъмната част от денонощието на територията на града, бихме желали да се обърнем към обществеността и ангажираните по тематиката институции.

Оказа се, че цели две седмици откакто на „ Топлофикация Перник “ АД беше вменена обществено виновността, че сдружението е единственият замърсител на територията на града, успяхте да установите, че въпросният аромат на бакелит не идва от нас.

Чуха се голям брой погрешни изказвания и получихме редица обвинявания, само че в последна сметка бе открито, че фактически не реализираме оползотворяване на боклуци.

Призоваваме Управата на нашия град, институциите и обществеността да не замесват името на нашето сдружение във всевъзможни измислени кавги! Нека да се приказва по наш адрес само и единствено когато изказванията са авансово тествани и са съпроводени със съответните доказателства.

Не се крием от никого, открити сме към всички и сме отворени да беседваме с всеки един жител, както и с всяка една институция, които демонстрират интерес към нашата активност и методите ни на работа.

Надяваме се, че вбъдеще ще бъде прекъсната порочната процедура с жлъчното манипулиране на локалната общност с измислени кавги, касаещи се до чистотата на атмосферния въздух в региона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР