Във връзка с разгорещените дебати „за“и „против“ Истанбулската конвенция, която

...
Във връзка с разгорещените дебати „за“и „против“ Истанбулската конвенция, която
Коментари Харесай

Антон Дончев: Джендърът е лудост!

Във връзка с разгорещените диспути „ за “и „ срещу “ Истанбулската спогодба, която вкарва термина „ обществен пол “ и дава определение за пола като „ обществено построена роля “, както и опитите за навлизането на джендър доктрината в българската просветителна система, "Епицентър " потърси мнението на акад. Антон Дончев - най-четеният български публицист, чийто разказ „ Време разделно “ е най-превежданата българска книга.

"Джендърът или н.нар,. обществен пол е бездна - бездна пред естествените хора в човечеството. Един естествен човек не може да го разбере. Това е нелогично.

Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, с цел да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години, с цел да доближи това. И го доближава! Сега една щета на системата се пробва да скапе цялата система. Това е полуда!

Защо няма спирачки пред тази полуда? Защото джендърите се провеждат - не знам на каква основа, само че през днешния ден с тази щета в системата ние просто се отделяме от човечеството. Кои сме ние? Човечеството - такова, каквото го е основала природата. Джендър - образование е една полуда!

Защо се подлагаме на тази полуда? За да се отбрани изключението, то би трябвало да се сплоти. Тези хора, джендърите, имат една страхотна организация точно на този принцип – ние сме разнообразни, дай да се обединим, тъй като ще ни унищожат. Те се самозащитават по един ужасяващ метод, като желаят да се наложат над цялото Човечество - това е болест! Ужасна болест! Това наподобява на тези, които са заболели от СПИН и желаят преднамерено да заразят останалите, които са здрави. Защото е потвърдено, за жалост, че хората се поддават, изключително в по-млада възраст, на тази болест. И това е страшното!

Европа е под болест, тъй като те заемат позиции, с които могат да се постановат - те имат власт и пари. Те си сложиха за цел – да имаме пари, и съумяха! Събраха толкоз доста пари, че стартират да купуват, да заплащат и да заплашват.

Защо Борисов им кляка?

Това е срещу неговата природа, само че той е команден. Очевидно могат да му постановат нещо, което е безусловно срещу неговата природа. Това е напряко смешно – Борисов да одобри джендърите! Явно е, че тези хора, които имат парите и властта, съумяват по някакъв метод да му влияят. Какъв е методът – не мога да кажа. Дали е власт, въздействие... не знам. Но явно, с цел да вземе сходно решение (да поддържа Истанбулската спогодба -б.р.), би трябвало да е зависим на нещо. Това не е обикновено държание – да се съгласиш да приемеш джендърите под маската за отбрана на дамите от принуждение. Ние и в този момент имаме задоволително закони срещу насилието във всичките му форми. Но около това те вкарват джендърите – и по тази причина е този голям напън.

Мисля, че нашите депутати няма да го гласоподават. Не имам вяра да го създадат. Не имам вяра!

Ако го създадат, народът просто ще им обърне тил! Те просто ще се отделят от народа. Народът няма да стачкува за нещо, което се отделя от него. Народът просто ще каже: "Тези не са от нас! " Това е нещо, което не може да се схване от индивида. Това е античовешко! Милиарди години природата е търпяла развиване в дадена посока и в този момент внезапно някой споделя: „ Дай, да го ударим през гората! “ И принудително желае да наложи това и на другите.

Джендърът нападна на първо време думата „ естество”, нападна се пътят на развиване на Човечеството. Това е ненормалност! И то е доста рисково! Това е най-опасното естество, тъй като хубавичко част – мюсюлмани, християни,араби и негри освен няма да го одобряват, само че могат да се опитат да унищожат тези, които го одобряват.

Това е развой на разлагане, на обезсърчение, на досада, развой на това, когато споделяме: Да става, каквото ще! Човечеството към момента не реагира обикновено, тъй като не осъзнава пред каква бездна е изправено. Това е безспорна полуда! Да се подведем по незначително дребна част, без да имаме способността да ги накараме да се вразумят. Да, в годините тези хора са били преследвани и наказвани по отблъскващ метод, те са натрупали ужасни усеща през тези години – гони ги Християнството, гони ги Ислямът, гони ги Будизмът. Затова са се събрали. Ами, хубаво, да се събират, само че да не ни постановат своя метод на живот.

Няма различен пол с изключение на мъжът и дамата. И който се опита да наложи противното, поема тежка отговорност ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР