Във връзка с публикувани видеоклипове в средствата за масово осведомяване,

...
Във връзка с публикувани видеоклипове в средствата за масово осведомяване,
Коментари Харесай

Установени са полицаите, използвали физическа сила по време на протестите

Във връзка с оповестени видеоклипове в средствата за всеобщо осведомление, касаещи приложимост на физическа мощ от полицейски чиновници по време на митингите пред постройката на Министерския съвет, управлението на Столична дирекция на вътрешните работи е разпоредило дисциплинарна инспекция по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи.

Проверката е предоставена на комисия от управителни чиновници на дирекцията, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Полицейското принуждение: Говори един от арестуваните в петък под прозорците на Министерски съвет Тони Липошлиев твърди, че е бил нападнат от служителите на реда неоснователно при ескалацията на напрежението
Комисията е изискала и анализирала нужните материали, като в хода на инспекцията е открила полицейските чиновници, снимани във видеоматериала. До приключването й същите няма да извършват отговорности по застраховане на публичния ред.

Продължава дейното събиране на доказателства за изясняване на фактическата конюнктура, като в границите на идната седмица резултатите ще бъдат оповестени, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
Напрежение: Сблъсък сред полиция и протестиращи пред някогашния Партиен дом (ВИДЕО) Протестиращи мятаха бутилки и бомбички по униформените
Събраните материали ще бъдат изпратени на районна прокуратура по подготвеност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР