Във връзка с публикацията на информационна агенция БГНЕС със заглавие

...
Във връзка с публикацията на информационна агенция БГНЕС със заглавие
Коментари Харесай

Позиция на Euronews Bulgaria относно излъчването на територията на Република Северна Македония

Във връзка с обявата на осведомителна организация БГНЕС със заглавие „ Скопие преследва Евронюз България “, управлението на Euronews България осведоми, че:
В дирекцията на сдружението и в редакцията на малкия екран не е постъпила публична информация от страна на административен орган на Република Северна Македония за проблем с дистрибуцията на програмата на Euronews България. Дистрибуцията на телевизионния канал на територията на Република Северна Македония се реализира от местен лицензиран кабелен оператор. Надяваме се да бъдем съответно известени, в случай че има каквато и да е административна спънка за излъчването на програмата на Euronews България като една от дребното български медии на територията на Република Северна Македония.
Euronews е водещ интернационален новинарски канал и една от най-добре познатите марки, опериращи из цяла Европа, на която се доверяват хората. В международен мащаб Euronews излъчва в 160 страни и се популяризира в съвсем 400 милиона семейства. 67% от тях са в Европейския съюз и Англия. Всеки месец Euronews доближава до над 145 милиона души посредством телевизионните си канали.

На територията на Република Северна Македония, с изключение на Euronews България , се излъчват още Euronews, Euronews Албания и Euronews Сърбия .

С почитание,
Марина Стоименова,
Главен редактор на Euronews България
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР