Във връзка с публикации в медиите майката на журналистката Андреа

...
Във връзка с публикации в медиите майката на журналистката Андреа
Коментари Харесай

Майката на Андреа Андреева: Дъщеря ми не е родила

Във връзка с изявления в медиите майката на журналистката Андреа Андреева се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg,  за да опровергае информацията, че щерка ѝ е родила момиченце.

" Андреа е в деветия месец и към момента не е родила и е в очакване ", съобщи тя.

Припомняме, че преди няколко месеца се развихри скандал в семейството на артиста Васил Драганов, който съобщи, че към този момент някогашната му жена му изневерява и е " бременна от кварталния кебапчия ". 

Впоследствие Андреа Андреева показа, че дълго време е била жертва на физически и прочувствен тормоз, който е премълчавала от обич към децата си, а с времето това се е случвало все по-често. Тогава тя прочувствено написа:

" Била съм жертва на физическо принуждение неведнъж, само че повече болеше от прочувствения тормоз през годините. При развода съдех някогашния си брачен партньор поради ударите, само че се отхвърлих от това дело в името на съглашение за споделени наставнически права и опция да бъда с децата ни.

В момента ги виждам постоянно, имах вяра че най-тежкото е минало. Любов към този момент е съвсем на 18 и е прелестна млада дама, която скоро ще е независима. Давид към този момент върви на учебно заведение – той беше във втори клас, когато настъпи края на фамилията ни и дълго време беше наложително възпитаник от къщи, тъй като татко му плашеше и него, и учебното заведение, че " неприятната му майка “, ще го отвлече.

Няма да ви занимавам с всички тъжби, които пусках през годините, нито да ви приказвам за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и чакам дете. Именно по тази причина толкоз боли, че индивидът, който в миналото обичах най-вече на този свят, реши да ме съсипе по малкия екран, в която в миналото съм работила. "

А ние сме пожелаваме всичко около раждането да премине повече от сполучливо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР