Във връзка с проекта Реконструкция на улична мрежа по трасето

...
Във връзка с проекта Реконструкция на улична мрежа по трасето
Коментари Харесай

От 17-ти юли променят маршрути на градския транспорт заради ремонти в Аспарухово

Във връзка с плана " Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. " Народни будители " в кв. „ Аспарухово “ в сектора от ул. " Мара Тасева " до ул. " Нарва " и от бул. " Св. Св. Кирил и Методий " до ул. " Мара Тасева " в това число трасето на обръщач на МГТ по бул. " Св. Св. Кирил и Методий ", от на следващия ден – 17-ти юли, се затваря за придвижване ул. “Народни будители ” в сектора от кръговото с ул. “Мара Тасева ” до ул. “Св. Св. Кирил и Методий ”.

От 21-ви юли, събота, се затваря и придвижването по южното платно на бул. „ Народни будители “ в сектора от сп. “Джанавара ” до кръговото с ул. „ Мара Тасева “. В този сектор придвижването на транспортните средства ще се прави в двете посоки в северното платно.

Считано от 17.07.2018 година се вкарват следните маршрутни промени, оповестяват от общинската компания „ Градски превоз “:

Автобусни линии 36 и 37 ще преустановят обслужването на спирки „ Джанавара “ в двете посоки в кв. „ Аспарухово “;

Автобусни линии 12,17, 17А, 17/60, 46, 55 след спирка „ Любен Каравелов “ ще продължат по ул. „ Мара Тасева “. Ще се стопира на обозначени краткотрайно спирки в двете посоки на същата улица, (които ще заместват спирка „ Народни будители “), заради затваряне на бул. „ Народни будители “ до центъра на „ Аспарухово. На кръстовището с бул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ и „ Първи май “ всяка линия ще продължава по одобрения си маршрут;
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР