Във връзка с приключването на асфалтовите и пътни дейности по

...
Във връзка с приключването на асфалтовите и пътни дейности по
Коментари Харесай

Временна организация на движението за завършване на кръгово кръстовище във Варна

Във връзка с приключването на асфалтовите и пътни действия по построяването на кръговото кръстовище на ул. " Девня " с бул. " Васил Левски " ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването от 21.05.2020 (четвъртък) до 25.05.2020 година (понеделник) в това число. Периодът е съгласуван с съществуването на 3 почивни дни, за минимизиране неудобството за жителите. Предвижда се цялостно затваряне на ул. „ Девня “ в обсега на градежа – в сектора от бул. „ Република “ до ул. „ Г. Пеячевич “. Булевардът се употребява за трасе на директното товарно придвижване, което по време на строителство ще бъде пренасочено по обходни направления.

В сектора на ул. „ Девня “ от ул. „ Г. Пеячевич “ до северен пътен възел на Аспарухов мост придвижването ще се реализира еднопосочно към Аспарухов мост. Движещите се по ул. „ Девня “ в посока гр. Девня от пътния възел на Аспарухов мост ще бъдат пренасочвани назад към центъра на града.

Затворено за придвижване става локалното платно на бул. „ Васил Левски “ в посока ул. „ Девня “ от моста при ул. „ Свобода “, както и северното платно на директното трасе на бул. „ Васил Левски “ от бул. „ Владислав Варненчик “ до ул. „ Девня “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР