Във връзка с преодоляването на щетите от бедствието, сполетяло някои

...
Във връзка с преодоляването на щетите от бедствието, сполетяло някои
Коментари Харесай

Важно съобщение! Пазете се, възможни са измами и злоупотреби, искайте легитимация

Във връзка с превъзмогването на вредите от бедствието, сполетяло някои села в община Карлово и обезщетяването на потърпевшите, Общинският спешен щаб държи да осведоми популацията за следното:

Право да влизат по домовете и да разказват вредите по сградния фонд и покъщнината имат единствено представители на комисиите, одобрени със заповед на кмета на община Карлово доктор Емил Кабаиванов или регионалния шеф на област Пловдив Ангел Стоев. Те би трябвало, преди да стартират разказа, да се легитимират по надлежния ред.

Всички опити на частни лица да влизат в домовете на потърпевшите и да разказват имущество са на ръба на закона и Общинският спешен щаб не носи отговорност за тяхната активност, предава plovdiv24.bg. Предупреждаваме, че са вероятни измами и злоупотреби с дарения, по тази причина призоваваме хората да контактуват единствено с формалните представители на Кризисния щаб, Община Карлово, Областната администрация, чиновниците на полицията и армията. От своя страна Кризисният щаб ще осведоми полицията и правоохранителните органи при всяко подозрение за нерегламентирана активност на територията на потърпевшите села и общината.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР