Във връзка с предстоящия зимен сезон и с цел осигуряване

...
Във връзка с предстоящия зимен сезон и с цел осигуряване
Коментари Харесай

Кметът на Враца забрани разкопаването на улици през зимата

Във връзка с идния зимен сезон и за обезпечаване на естествени и безвредни условия за придвижване на моторните транспортни средства и на жителите, краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на община Враца Мария Попова издаде заповед за краткотрайно прекъсване на строителните действия в града.
През интервала от 11.11.2019 година до 31.03.2020 година се не разрешава строителството на подземни мрежи и уреди на техническата инфраструктура на територията на община Враца, обвързвано с разкопаване и възобновяване на улични, тротоарни настилки и вътрешноквартални пространства.
Изключение се позволява при повреди или повреди на съществуващите мрежи и уреди, за които притежателят им или експлоатационното сдружение са длъжни неотложно да уведомят общинската администрация, както и за обекти от национално или общинско значение, след категорично позволение от общината.
В наредбата се показва също, че започнатите към датата на издаване на заповедта обекти би трябвало да бъдат завършени до 25 ноември, а на неспазилите периода възложители и експлоатационни сдружения, ще бъдат формирани актове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР