Във връзка с предстоящия мач от 25-ия кръг на Първа

...
Във връзка с предстоящия мач от 25-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

Ботев даде информация за публиката преди мачовете с Ботев и ЦСКА-София

Във връзка с идния мач от 25-ия кръг на Първа лига с тима на Ботев (Враца), както и първата среща от полуфиналите за Купата на България с тима на ЦСКА-София, управлението на Ботев (Пловдив) взе следното решение:

Във връзка със заповеди №РД-01-289/02.06.2020 година на министъра на опазването на здравето и №РД-09-562/02.06.2020 година на министъра на младежта и спорта, разрешаващи провеждането на шампионата от ППЛ пред аудитория, при претовареност на местата до 30% от общия им потенциал и при настаняване на феновете минимум през 2 седалки, Българският футболен съюз приканва професионалните ни клубове към оптималната отговорност в спазването на всички ограничения и разпореждания на държавните управляващи и следване на рекомендациите в създадената от БФС и одобрена от ММС идея за обновяване на подготвителния и спортен развой в професионалния футбол. В секторите без седалки е належащо да се съблюдава 1,5 метра разстояние сред феновете.

С оглед тази заповед, притежателите на абонаментни карти за сегашния сезон – 705 индивида, ще получат достъп до Сектор „ А “ на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “. Посочените места на абонаментните карти няма да важат, като феновете ще бъдат разполагани през минимум две седалки.

За Трибуна Юг, с оглед потенциала от 800 места, ще бъдат пуснати в продажба 267 билета, които ще са на цена 8 лв.. Пропуските за мача с Ботев (Враца) ще бъдат налични за „ жълто-черните “ последователи в системата на Eventim от петък (05.06) в 10:00ч.

Феновете ще имат ограничаване в броя на закупени билети, като всеки последовател ще може да закупи най-много един билет.

По време на двете срещи ще има стюарди, които ще съблюдават за осъществяване на ограниченията и съблюдаване на заповедта за разстояние сред хората на трибуните.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР