Във връзка с предстоящите планове за възстановяване и облагородяване на

...
Във връзка с предстоящите планове за възстановяване и облагородяване на
Коментари Харесай

Правят Бунарджика още по-магично място

Във връзка с идните проекти за възобновяване и облагородяване на Бунарджика всички поданици и посетители на Пловдив са поканени на обществено разискване. Събитието ще се състои на 08.08.2018г. от 18.00ч. в зоната на парка пред акведуктите (над централната алея, на гърба на Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване " Христо Ботев " ). Всеки, който се интересува от тематиката, може да се включи. За цели на организацията е нужна предварителна регистрация: по имейл на [email protected] или на място в деня на събитието сред 16.30 и 17:45. Гражданите е належащо да дадат име и тематика, по която ще вземат присъединяване.

Проектът, чиято реализация се възнамерява да стартира през есента, включва цялостно възобновяване на ВиК и ел. инсталацията, обезпечаване на достъп до ел. зареждане в разнообразни зони съгласно задачите, видеонаблюдение, безжична интернет връзка; възобновяване на акведуктите, на старите каменни пързалки и езерата.

Пловдивчани ще имат още една нова зона за релакс. Цел на започващия план е да се възвърне образът на Бунарджика. Така както Божидар Здравков го е направил преди близо век. Посоките на деяние са три: осветяване, сигурност и занимания.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР