Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празнични дни, Община

...
Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празнични дни, Община
Коментари Харесай

Община Трявна обявява детски конкурс Моята вълшебна Коледа

Във връзка с идните Коледни и Новогодишни празнични дни, Община Трявна, взаимно с Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни, за поредна година афишира детски конкурс за най-красива и истинска картичка и рисунка на тематика “Моята вълшебна Коледа ”. Конкурсът е част от празничната стратегия на Община Трявна за 2021 г.  

Магията на най-хубавото време на годината ни превзема още занапред и всички знаем, че точно децата тръпнат в очакване на Добрия дъртак и подаръците, които ще намерят и тази Коледа, усърдно подредени под елхата. Затова, ние от Община Трявна, желаеме да усетим този детски боязън и това чудо, които малчуганите могат да пресъздадат с моливи, боички, пастели върху бял лист хартия!
Кметът на Елин Пелин с самодейност: " Да украсим коледно дърво "
В град Елин Пелин стартира слагането на украсата, която ще радва жителите и гостите на града по време на коледно-новогодишните празниц...

Конкурсът е самостоятелен и е ориентиран към всички детски градини и учебни заведения на територията на Община Трявна – ДГ “Калина ”, ДГ “Светлина ”, ДГ “Осми март ”-Плачковци, ОУ “Проф. Пенчо Н. Райков ”, ОУ “Васил Левски ”-Плачковци, СУ “Петко Р. Славейков ” и НГПИ “Тревненска школа ”. Всички искащи могат да се включат в него като вземат участие тематично с 1 картичка и 1 рисунка.  

Творбите ще бъдат разпределени в три възрастови групи:  

Първа възрастова група – от 5 до 10 години

Втора възрастова група – от 11 до 15 години
Стара Загора ще засияе в коледна одеждa
На 3 декември (петък) тъкмо в 17,30 часа Стара Загора ще грейне в ослепителна коледна одеждa. Коледната елха на площада пред Община Ст...

Трета възрастова група – от 16 до 19 години

Задължително към всяка картичка и рисунка би трябвало да бъдат посочени имената на участника, неговата възраст, детско/учебно заведение, прецизен адрес и телефон за връзка. Всички произведения могат да бъдат изпращани до “Деловодството ” на Община Трявна от 1 декември до 15 декември в това число.  

И тази година, комисия от тричленно жури ще разгласи най-хубавите коледни картички и рисунки. Ще бъдат връчени първа, втора и трета премия във всяка възрастова група, както и специфична премия на МКБППМН – Община Трявна, които ще включат отличената творба в идния си годишен календар за 2022 година.  

Награждаването в детския конкурс “Моята вълшебна Коледа ” ще се състои на 21 декември от 14:00 ч. в Заседателната зала на Община Трявна. Отличията ще бъдат връчени от кметът на Община Трявна – госпожа Силвия Кръстева.

Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР