Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи на 20-ти април –

...
Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи на 20-ти април –
Коментари Харесай

Отново затварят основен булевард във Варна в събота, променят маршрута на автобуси

Във връзка с идни строително-монтажни работи на 20-ти април – събота, от 7.00 до 20.00 ч. ще бъде затворен за придвижване бул. „ Сливница “ - в сектора от кръстовището с ул. „ Акад. Андрей Сахаров “ до кръстовището с ул. „ Отец Паисий ".

Маршрутни промени ще има за автобусни линии  №118 и 118А , оповестиха от „ Градски превоз “. След спирка „ Тих труд “ на кръстовището на бул. „ Сливница “ и „ Акад. Андрей Сахаров “ ще завиват наляво и след спирка „ Струга “ ще се включват по маршрута си по бул. „ Цар Освободител “.

Автобусите по   линия №14,  след спирка „ Тих труд “, на кръстовището на „ Сливница “ и „ Акад. Андрей Сахаров “ ще завиват надясно към кръстовището с бул. „ Вл. Варненчик “  и ще обслужват спирките по маршрута.

Няма да се обслужват спирки „ Техникумите “ (бул. „ Сливница “), „ Трафопоста “ и „ Янко Михайлов “. Промените се вкарват в двете посоки. Няма да се обслужват тролейбусни линии   №82 и 88 .

За улеснение на пасажерите, автобусна  линия №22  ще минава по бул. „ Сливница “ -  в сектора от кръстовището с бул. „ Република “ до кръстовището на „ Сливница “ с бул. „ Янош Хуняди “. Ще обслужва спирки: „ Мебелна палата “, „ Веселин Ханчев “, „ Детско градче “ и „ Наказателно-процесуален кодекс Черно море “ – до двете кули. Абонаментните карти за №82 ще се признават за постоянен превозен документ в линия №22.Промените се вкарват в двете посоки единствено за 20-ти април - събота. Няма да се обслужват спирки „ Елпром “ и „ Школа Министерство на вътрешните работи “.

Абонаментните карти за  №88  ще се признават за постоянен превозен документ в линии  №20, 12, 17 и 46.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР