Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев и мандатът

...
Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев и мандатът
Коментари Харесай

Илиян Василев: С тази кандидатура Слави премина червената линия и вече е част от статуквото

" Във връзка с препоръчаната кандидатура на Петър Илиев и мандатът който ще му бъде връчен и без да зная реакцията на протестните партии да заявя.

Сенки от задкулисието не могат да бъдат министър председатели.
 Неофициално: Ето кой е претендентът за министър председател на партията на Слави Неофициално: Ето кой е претендентът за министър председател на партията на Слави
Най-вероятно юристът Петър Илиев ще бъде препоръчан от „ ИТН “ за министър-председател, оповестяват източници от пар...

Както показах не може масон да бъде министър председател у нас, тъй като нашето масонство е роден артикул на Държавна сигурност и задкулусието. Лоялността им е към тайната ложа, не към страната и обществото ", във Facebook.

" Изобщо Има Такъв Народ, да не се мъчим и на нови избори. Спешно.

Движение за права и свободи се събират през днешния ден с цел да поддържат кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте национална поддръжка, митинги, медийна акция, въобще да заложат всичко.

Не може за началник на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто. Червената линия не е единствено и толкоз Борисов, а Гешев, Цацаров /шефа масон/, Гешев, Пеевски, Доган.

Сори, нещо доста са се объркали тези момчета от Има Такъв Народ.
 Спряган за кандидат-премиер на Има Такъв Народ е бил в борда на компания, купена след това от майката на Пеевски Спряган за кандидат-премиер на Има Такъв Народ е бил в борда на компания, купена след това от майката на Пеевски
Спряганият за кандидат-премиер на Има Такъв Народ Петър Илиев е бил в борда на Краун Медия преди компанията да бъде купена от Ирена Кръстева, майката...

Някой да е виждал Петър Илиев на митинг, да е заявявал някаква позиция, да е бил цивилен деен, въобще да има някакво качество, което да го отличава и прави съпоставим с министър председател, пръв сред равни на най-знаещ, управленец, мъдрец, войник, модернизатор.

Ако Слави желае да си назначи началник на партията, на малкия екран, на някакъв негов план ОК, само че да го направи най-овластения човек страната.?! Бил ново лице - ОК, само че да се се опитва първо на по-ниско равнище, да го създадат някакъв фактор в Има Такъв Народ,.

Масон за министър председател - НЕ!!! С тази кандидатура Слави мина алената линия и към този момент е част от статуквото.

В същина с какво тъкмо той стана лице на митинга?! Символ на смяната?! Поне в моите очи той завърши.

Ако не желаеме да позволим нов вид замяна, котка в чувал, митингите би трябвало да продължат. Протестите още веднъж би трябвало да стартират, в случай че не желаете да се приказват зад кулисите в Парламента. Има Такъв Народ няма да желае да вървят на избори, тъй като ще изгубят и изчезват крепко пушек. Единственият им късмет е да създадат държавно управление в този парламент, с поддръжка на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, и прикрито от ГЕРБ.
 Кой е Петър Илиев - предлагането на Слави Трифонов за министър председател Кой е Петър Илиев - предлагането на Слави Трифонов за министър председател
Най-вероятното предложение на " ИТН " за министър председател Петър Илиев е основен помощник в Юридическия факултет на Софийския университе...

Ако не сте разбрали от 17 часа ще разгласят събитие от ранга - Пеевски началник на ДАНС. Същите режисьори, същите драматурзи.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР