Във връзка с появилата се информация за акция на Специализираната

...
Във връзка с появилата се информация за акция на Специализираната
Коментари Харесай

ВМРО за спецакцията в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите

Във връзка с появилата се информация за акция на Специализираната прокуратура в Държавната организация за българите в чужбина и последвалите арести на лица поради подозрения в присъединяване в корупционни схеми желаеме изрично да заявим, че изцяло поддържаме работата на проверяващите и настояваме всички потвърдено отговорни лица да получат допустимо най-тежките санкции, планувани в българското законодателство. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация, публикувана до медиите, във връзка със спецакцията в Държавна организация за българите в чужбина.

Нашата политика постоянно е била в поддръжка на това всеки етнически българин, без значение от това къде живее, да има право да получи българско поданство. Ако някой чиновник си е разрешил да злоупотребява със служебното си състояние и да нарушава разпоредбите за работа на Агенцията и законите на страната, той би трябвало да понесе последствията за това, показват от Вътрешна македонска революционна организация.

Председателят на ДАБЧ не е член на нито една от партиите в обединението „ Обединени патриоти – НФСБ, Атака и Вътрешна македонска революционна организация “. Той е водач на гражданското придвижване „ БГ родолюбец “, означават още от партията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР