Във връзка с появила се неофициална информация, че собственикът на

...
Във връзка с появила се неофициална информация, че собственикът на
Коментари Харесай

Софиямед уверява, че е наложила необходимата карантина след слухове за Кирил Домусчиев

Във връзка с появила се неофициална информация, че притежателят на Нова телевизия Кирил Домусчиев, който самичък призна, че е болен от ковид (COVID-19), се намира в столичната болница " Софиямед ", от частното лечебно заведение разгласиха публично известие по какъв начин се пази карантина, откакто никоя държавна институция не сподели за болничното заведение, че ще е на първа линия в битката със мощно заразни инфекциозни лечебни заведения.
Припомняме, че в помощ на ВМА и Инфекциозна болница в битката с ковид за София е планувана Втора градска болница, където обаче лекари и медицински сестри стачкуват поради липса на условия.
Уточнява се, че контактните " със инфектирания пациент " (бел. ред. - не се прецизира името на заразения) от първи и втори ред т.е. тези с пряк контакт и тези с контакт с хората с пряк контакт, са изолирани и са под карантина.
Съгласно известието, болничното заведение " подсигурява на всички пациенти, настанени за лекуване на територията ѝ, че са взети всички ограничения за сигурност и се съблюдават всички ограничения и рекомендации на Столична районна здравна ревизия, Министерство на здравеопазването и Националния щаб за битка с ковид, осигуряващи тяхната сигурност ".
" Всички консултативни кабинети в ДКЦ " Софиямед " - БЛОК 2 (ул. " Димитър Моллов " 10) работят и одобряват пациенти, като се изключи такива за профилактини съвещания. Отделенията на болница " Софиямед " по детски заболявания, ревматология, клинична хематология и ендокринология на територията на БЛОК 2 не престават своята работа, както и банкет на пациенти.
Целият комплекс на ДКЦ " Софиямед " - Люлин също фунционира обикновено и приема пациенти за консултативни прегледи, без такива с профилактична устременост, за осъществяване на детски и женски съвещания, профилактични имунизации ", прибавя управлението на болничното заведение.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 18 март "
" Нови и нови ограничавания в Европа поради ковид, който се демонстрира от ден на ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР