Във връзка с поставянето под картина на БЛОК 1 на

...
Във връзка с поставянето под картина на БЛОК 1 на
Коментари Харесай

УМБАЛ Софиямед: Работим в посока в най-кратки срокове да подновим приема на пациенти

Във връзка с слагането под картина на БЛОК 1 на УМБАЛ „ СОФИЯМЕД “ след открит с позитивна проба за ковид пациент, признат за лекуване, и втори случай- на лекар-специализант в Клиника по артроскопска травматология (няма епидемиологична връзка сред двата случая), и заради голям брой запитвания от пациенти, провеждащи лекуването си в медицинския комплекс, заявяваме следното: Университетска болница "Софиямед " спомага на всички управляващи, виновни и способени по случая като съблюдава всички техни наставления за карантина, изолираност на личен състав, стерилизация и други разпоредени ограничения, оповестяват от лечебното заведение.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1493
Направени са проучвания за корона вирус на целия разполагаем личен състав и пациенти, които са под карантина сега в УМБАЛ „ Софиямед “.

УМБАЛ "Софиямед ": Няма да предадем доверието на нашите пациенти!

Надяваме се в най-кратък период лечебното заведение да ги извърши изцяло и карантината да бъде вдигната, с цел да се възвърне приема на пациенти в лечебния медицински комплекс. Молим за Вашето схващане и самообладание по отношение на породеното стеснение и поемаме отговорността за обстановката.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1493  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР