Във връзка с поставянето на Банско под карантина и преустановяването

...
Във връзка с поставянето на Банско под карантина и преустановяването
Коментари Харесай

Прокуратурата в Пловдив разследва дали има хора, пребивавали в ски курортите у нас

Във връзка с слагането на Банско под карантина и преустановяването на работата на зимните курорти в страната Окръжната прокуратура в Пловдив се самосезира по реда на надзора за правда и предприе дейности по определяне на лица, чието местоживеене е на територията на Пловдивска област, и които са работили или посещавали Банско и курортите Боровец и Пампорово. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Предприети са дейности и по определяне на всички лица от рискови страни, находящи се в хотели, къщи за посетители и стаи за настаняване в региона, посетили скикурортите Пампорово, Банско и Боровец в интервала от 18 февруари досега.

От през днешния ден Банско е под карантина за период от две седмици

Разпоредено е на РЗИ и ОД на МВР-Пловдив, след определяне на тези лица, при констатиране на медицински индикатори, слагането им под карантина, както и да бъдат предизвестени документално по реда на ЗМВР за наказателната отговорност при неспазване на карантината.



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР