Във връзка с последните медийни изяви на конкурентите на Корнелия

...
Във връзка с последните медийни изяви на конкурентите на Корнелия
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Искам виждания за БСП от кандидатите за председател, не определения за Корнелия Нинова

Във връзка с последните медийни изяви на съперниците на Корнелия Нинова за ръководител на Българска социалистическа партия, бих ги призовал да се съсредоточат не върху това, какъв брой е неприятна Нинова, а върху личните си визии за бъдещето, тъй като те нещо ми липсват.
За това приканва депутатът Таско Ерменков посредством формалната си страница във Facebook.
" Още един път приканвам за културно, градивно и етично състезание. Иначе оставяте усещането, че нямайки какво ново да предложите за бъдещото развиване на партията, се пробвате да оплюете съперника, не разбирайки, че плюете най-много против себе си и освен това - против Българска социалистическа партия.
Колкото до това дали Българска социалистическа партия е в кондиция или не при настоящето управление - вижте митингите на достоверните протестиращи и ще чуете всичко, което Българска социалистическа партия артикулира през последните четири години. Единствените, които са в унисон с вашите изказвания за некомпетентност на Българска социалистическа партия, са ГЕРБ и десницата.
Ако това задачите, значи сте на прав за вас персонално, само че нездравословен и гибелен за партията път. Изводите са освен за вас, само че и за всеки труженик за мощна лява партия... ", показва още Ерменков.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР