"Във връзка с поредните "разкрития" на Елена Йончева - всички

...
"Във връзка с поредните "разкрития" на Елена Йончева - всички
Коментари Харесай

Банов отговори на Йончева: Всички документи са предадени на прокуратурата

"Във връзка с следващите "разкрития " на Елена Йончева - всички документи са предадени на прокуратурата, дал съм пояснения и имам вяра на институциите и способените органи. За страдание, партийната агитация използва за лични цели културата”, написа във Facebook министърът на културата Боил Банов след посещение на Елена Йончева в „ Тази събота и неделя”.

„ За страдание, да бъде знаме на това одобри да бъде в миналото уважаваната и харесвана журналистка госпожа Йончева. За страдание, истината остава все по-сама и за това виновност носим всички. Фалшивите вести, “алтернативните факти” към този момент ни давят”, добави той.

Тази седмица беше пуснат аудиозапис, който, по думите на Йончева, уличава Боил Банов в опит да спести сериозна сума за неустойки на компанията реализатор на ремонта на столичното Ларго.

„ Не съм професионален политик и може и да сгреша, само че няма да разясня всяко включване на Българска социалистическа партия. Лъжите са доста. За тях не е значима истината, а тази съединена подправена вест да се повтаря. Не е значимо, че е лъжлива. Не е значимо, че е сапунено-оперетна. Не е значимо и че това е партията с исторически най-големи провинения към свободата на медиите и към свободата изобщо”, написа още Банов в профила си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР