Във връзка с подготовката за провеждане на местни избори на

...
Във връзка с подготовката за провеждане на местни избори на
Коментари Харесай

Скандално купуване на гласове в Червен бряг, ДАНС и МВР бездействат

Във връзка с подготовката за осъществяване на локални избори на 27 октомври 2019г, в община Червен бряг е в ход невиждан развой на пазаруване на гласове. Лицата, занимаващи се с пазаруване на гласове са обществено известни. Към този миг няма никакви признаци, че органите по сигурността подхващат някакви ограничения за секване на процеса.
До държавните институции през вчерашния ден беше изпратено отворено писмо от претенденти за кметове на община Червен бряг в идните локални избори, във връзка на невижданата акция на пазаруване на гласове в общината.

В него се упорства:

1. ДАНС, ГДБОП, полицията и прокуратурата да подхващат ограничения за секване на процеса на пазаруване на гласове и търсене на наказателна отговорност от причинителите!

2. В деня на изборния ден да има масирано полицейско наличие в обитаемоте места от община Червен бряг!

Писмото е подписано от претендентите за кметове - на Българска социалистическа партия ген. м-р (о.з) Петър Петров, на ВМРО-БНД Пламен Спасов, за МК. " Движение за радикална смяна Българска пролет " от Мирослав Макавеев и от претендента за кмет на Политическа партия Атака Драгомир Якимов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР