Във връзка с подаден от Антикорупционния фонд сигнал, вицепремиерът и

...
Във връзка с подаден от Антикорупционния фонд сигнал, вицепремиерът и
Коментари Харесай

Рашков разпореди проверка по новия сигнал на АКФ

Във връзка с подаден от Антикорупционния фонд сигнал, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков е разпоредил инспекция.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
 Бакалов: Дали в случай че посоча с име банката на сикаджиите ще ме съдят? Бакалов: Дали в случай че посоча с име банката на сикаджиите ще ме съдят?
" Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1-1,5 млн., без предварителни поръчки, като си плащаш по 20-30 хиляди лв. такса - това може да се...

Проверката ще се прави от Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “.

Сигналът съдържа докладна бележка от полицейски чиновник при Районно полицейско ръководство Несебър от 2005 година Описаните в нея имена и събития насочват към източник от системата на Министерство на вътрешните работи, което го прави наложителен за институционална инспекция.

Още по тематиката:


 Коментар №3 на седмицата: Дотук добре - каузи и документи, само че арест - по кое време? Коментар №3 на седмицата: Дотук добре - каузи и документи, само че арест - по кое време?
Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 3000 ваши прочитания в Actualno.com.Само който не...

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР