Във връзка с отправени журналистически въпроси, Прессекретариатът информира, че в

...
Във връзка с отправени журналистически въпроси, Прессекретариатът информира, че в
Коментари Харесай

От Президентството с официална позиция по повод разпространения последен чат между Узунов и Бобоков

Във връзка с отправени журналистически въпроси, Прессекретариатът осведоми, че в президентската институция няма и не се е провеждала процедура за опрощение на лицето Петър Ненов, информация за който популяризира през днешния ден прокуратурата.

В Администрацията на президента не е постъпвала молба за опрощение от господин Петър Ненов вследствие на което процедура за опрощение не е стартирана. На два пъти – през март 2015 година и през април 2020 година в президентската институция са постъпвали писма от Българския либерален съюз в Румъния /БДС/, с които се застъпват по разнообразни мотиви за почетния си ръководител Петър Ненов. Тези писма не могат да бъдат съображение за начало на процедура по опрощение, за което с публично писмо е известена и БДС.

Прокуратурата разкри следващ чат Узунов-Бобоков, предприемачът лобирал за опрощение на наказан в Румъния

Експертната полемика за обществените и стопански измерения на рецесията в България, подбудена от ковид, която се организира под егидата на президента, беше открита за обществеността и излъчена директно в обществените мрежи. В анонса на събитието беше категорично указано, че всеки жител има опция персонално да насочва въпрос към участниците във форума. Пълната стенограма от събитието е оповестена на интернет-страницата на президентската институция, приключват от прессекретариата на президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР